ÖKO-Pixel fotópályázat meghosszabbítva

Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. és a Greenfo.hu Zöld Hírportál „ÖKO-Pixel” fotópályázatát a szervezők egy hónappal meghosszabbítják!

Eddig több mint 700 környezetvédelemmel kapcsolatos alkotás érkezett a Hulladékból Termék oldalra, ami kiemelkedően magas részvételnek számít! A hosszabbítást a napokban történő nagyszámú feltöltések tették szükségessé, bízva az „időben kelők” megértésében és lojalitásában.

DEPÓNIA? Ő is ad ajándékot?

„A három témakör kijelölése jó választás volt, a felhasználók jól értelmezték az üzenetet, fantasztikus képeket kaptunk! Mi nem egy profiknak szóló fotópályázatot hirdettünk meg, hanem az volt a célunk, hogy minél több magyar ember vegye kézbe a kamerát és környezetvédelmi szemmel alkossa meg a pixeleket.” – számol be a képeket moderáló Kosztolni Katalin.

A legötletesebb, legszebb felvételek például Lomót nyerhetnek, vagy részt vehetnek egy tavaszi fotótúrán a Körös-Maros Nemzeti Park szakvezetésével, érintve pár védett területet és botanikai kuriózumot!

Zsűritagjaink között tudhatjuk:
Scodnik Kinga, a Ma és Holnap c. fenntarthatósággal foglalkozó folyóirat lapigazgatója,
Somos Béla, az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. hulladékgazdálkodási szakértője,
Móricz Simon, több ízben nyertes fotóriporter és
Sarkadi Péter, újságíró, fotós és a Greenfo.hu Zöld Hírportál főszerkesztője.

A „hónap képei” méltán esélyesek a végső győzelemre, de a zsűri tiszta lappal fogja megkezdeni az értékelést december elején.

Végleges határidő: 2010. november 30. 12:00 óra
Eredményhirdetés: 2010. december közepén, Budapesten (szervezés alatt)

Díjazás
Minden korcsoportban és minden kategóriában az első három helyezettet díjazzuk (27 nyeremény + különdíjak). Továbbá a legtöbb szavazatot kapott felvétel különdíjban részesül (szavazatot csak regisztrált felhasználók adhatnak le).

SZAVAZNI ÉS ÚJABB FOTÓKAT FELTÖLTENI NOVEMBER VÉGÉIG LEHET! SZAVAZZ A LEGJOBBAKRA, VAGY LÉGY TE IS ÖKORIPORTER!

Kapcsolattartó:
Kosztolni Katalin
ÖKO-Pack Nonprofit Kft.
okopixel@gmail.com

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.