Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Öko-barát és modern babaház

Öko-barát és modern babaház

Soha nem lehet elég korán elkezdeni a környezettudatos gondolkodásmódot. Ha gyerekeink időben elsajátítják, akkor már sokat tettünk egy környezetbarát világ megteremtése érdekében.

A mostani modern gyerekek biztosan nem kell, hogy megragadjanak a viktoriánus kori babaházak komor változatánál. Miért ne helyettesíthetnénk mindezt egy új változattal, amely halad a korral, és napjaink elvárásainak is megfelel. Hat tágas szobából áll ez az Emerson névre hallgató über-modern babaház, amelyet Brinca Dada tervezett.

Található benne egy nappali, egy konyha, egy könyvtár/iroda, hálószoba, fürdőszoba és egy gyerekszoba. Illetve találkozhatunk benne olyan fantasztikus elemekkel, mint az üvegsarok, napelemek, LED lámpák és további kiegészítőkkel. Környezetbarát gyereknek még soha nem volt ilyen jó lenni!

Ajánlott tartalom

Megdöbbentő: Mintegy hárommilliárd észak-amerikai madár tűnt el 1970 óta

Az észak-amerikai kontinensről mintegy hárommilliárd madár tűnt el 1970 óta, a teljes állomány mintegy 30 százaléka, az olyan mindennapos madaraknak, mint a veréb és a feketerigó is csökken a populációja - írták amerikai és kanadai kutatók a Science című tudományos folyóirat honlapján közzétett tanulmányukban.