Kezdőlap / Rovatok / Energiagazdálkodás / Nézze meg belülről a passzívházakat!
Tudj meg többet: Passzívház

Nézze meg belülről a passzívházakat!

2009. óta, minden novemberben itthon is megnyílnak a megépült passzívházak kapui, mióta a MAPASZ is csatlakozott a több éves múltra visszatekintő Nemzetközi Passzívház Nyilt Napok programjaihoz.

Országszerte saját lakóházak, irodák, közintézmények nyilnak meg a nagyközönség számára, lehetőséget adva az érdeklődőknek a passzívház-technológia megismerésére, saját tapasztalatszerzésre. Ez az évente megrendezésre kerülő esemény kiváló módja annak, hogy felhívja a figyelmet az energiatakarékos, újszerű megoldásokra. Az előző évekhez hasonlóan, az idén is szakmai programokkal várják az érdeklődőket: civileket, építőket és építtetőket, laikusokat és hozzáértőket egyaránt. Szakemberek ott lesznek a megnyiló épületeknél, sőt a fővárostól távolabbi épületek bejárására ismét buszos kirándulást szervez a Magyar Passzívház Szövetség is. Bővebb információ itt.

Egy korábbi anyagunk a passzívházakról:

[media id=110 width=600 height=400]

Ajánlott tartalom

Megújuló energiaforrásokra kaphatnak támogatást a kkv-k

Támogatást kaphat az államtól az a kis- és középvállalkozás (kkv), amely megújuló energiaforrásokba ruház be - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.