Kezdőlap / Rovatok / Energiagazdálkodás / Nem talál finanszírozást napelemes kiserőmű projektjéhez? Mutatjuk a megoldást!
Tudj meg többet: Napenergia

Nem talál finanszírozást napelemes kiserőmű projektjéhez? Mutatjuk a megoldást!

A napelemes kiserőmű beruházók milliókat dobnak ki az ablakon azzal, hogy csupán 1-2 finanszírozási megoldást vizsgálnak meg.

Eláruljuk a titkot, miként juthat támogatott forráshoz kiserőmű építéséhez. Holott egy kiserőmű beruházást nem lehet semmi más típusú beruházáshoz hasonlítani, mivel egy speciális befektetésről beszélünk, így a finanszírozással kapcsolatban sem lehet általánosan gondolkodni! Arról nem is beszélve, hogy a legjobb megoldást a tapasztalatok alapján csak nagyon kevesen találják meg!

Gondoljon csak bele… Ha konferenciánk segítségével csak 1%-al kedvezőbb finanszírozási megoldáshoz jut, mint amit jelenleg tervez, ezzel Ön 5-10 millió Forint extra profitra tesz szert a futamidő alatt!

Lehet, hogy a számlavezető kereskedelmi bank vagy a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) pénzügyi megoldása jó lehetőségnek tűnik, viszont ez még mindig csak két lehetőség a sok közül. A konferenciánkon az összes finanszírozási lehetőséget meg fogja ismerni! Sőt bemutatunk olyan külföldi támogatási lehetőségeket is, amelyekkel garantáltan nem találkozott még Magyarországon! Legyen ott konferenciánkon és tudjon meg mindent a finanszírozási lehetőségeiről! IDE kattintva már biztosítja is helyét!

Milyen kérdésekre kap még választ szakértőnk, Csalódi Péter előadásában?

Finanszírozható-e egy projektcég?
Elkerülhető a tulajdonosi kezességvállalás?
Melyik bankokhoz érdemes fordulni?
Milyen paraméterektől függ a kamat mértéke?
Mi a baj a támogatott hitelekkel?
Mi szükséges az MFB 0%-os hitelpályázat elnyeréséhez?

Ne várjon tovább! Már csak pár napig juthat hozzá 40%-al olcsóbban juthat hozzá konferenciánk belépőjegyéhez IDE kattintva!

(x) hirdetés

Ajánlott tartalom

Idén kezdődik a naperőmű-építési dömping

Ezt a számítást a 2016 végén beadott támoga­tá­si­engedély-kérelmekre lehet alapozni. A napenergia hasznosítására sarkallhat az is, hogy az elmúlt négy-öt évben megfeleződött az érintett technológia ára.