Napelemet raknál a házra? Ezekkel a cégekkel vigyázz!

Frissítette a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség (MNNSZ) a megbízhatatlan és másokra ártalmas vezetőkkel rendelkező cégek listáját.

Az MNNSZ frissítette honlapján a megbízhatatlan és másokra ártalmas vezetőkkel rendelkező cégeket tartalmazó feketelistáját. Az összesítés szerint jelenleg 13 hazai és egy külföldi székhellyel rendelkező vállalkozás található a nem ajánlott cégek, s cégvezetők listáján. A néhol hivatkozott magyarázat szerint akad vállalkozás, amely azért került fel a listára, mert megkárosította a szövetséget, vagy például nem fizette ki a béreket, illetve az alvállalkozókat. De van olyan cégvezető is, aki a Szövetség állítása szerint azon túl, hogy a megvásárolt áruk ellenértékét nem fizette ki, még az általa kibocsájtott és a kezesek által aláírt váltójának sincs semmilyen fedezete, írja a penzcentrum.com.

-

Ajánlott tartalom

Az Alteo 200 forint alaposztalék mellett 200 forint rendkívüli osztalékot fizet

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. közgyűlése 200 forint alaposztalék mellett 200 forint rendkívüli osztalék kifizetéséről döntött részvényenként, elfogadva az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát pénteken - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.