Napelemes úszódressz (képekkel)

Végre egy fürdőruha, mellyel a hölgyek a tengerparton is tölthetik a mobiltelefonjaikat és zenelejátszóikat. Csak a vízbe ne menjenek bele!

Kétségtelen, hogy praktikus érvek nem szólnak a Triumph által még évekkel ezelőtt bemutatott ruhadarab mellett. Talán ennek is köszönhető, hogy csak a 2007-es kollekció részeként került sorozatgyártásba a megújulóenergiát hasznosító alkalmatosság. A fürdőruha fejlesztésében a fotovoltatikus technológiában jártas német Conergy segített a főleg fehérneműiről ismert gyártónak. A ruhát a spanyol úszóbajnok Gemma Mengual viselte a Valenciában rendezett „Triumph Fashion Cup” rendezvényen. De mégis milyen előnyökkel jár egy napelemes fürdőruha? Nos, azok számára, akik nem tudnak úszni és még a tengerparton sem szeretnének lemondani a zenehallgatás élményéről , kitűnő választás lehet egy ilyen darab.

napelemes fürdőruha

Ajánlott tartalom

Kormány bejelentése: új napelemes pályázat indul

Az energiaügyi miniszter bejelentette a Napenergia Plusz program folytatását, pályázatot hirdetnek azoknak, akik kiestek a tízéves szaldós időszakból, és lehetőséget biztosítanak számukra energiatároló beszerzésére.