Napelemes táska kizárólag férfiaknak

A Ralph Lauren férfi sportmárkája, az RLX bemutatta napelemes hátizsákját. A vékony, varrás nélküli, vízálló olasz anyagból készült táska elég energiát termel ahhoz, hogy telefonokat, vagy zenelejátszókat töltsön. Luxus kivitel, stílus, és környezetvédelem egy helyen.

Az RLX termékek mindegyike követi az aktuális trendeket, és a legújabb technológiát. A napelemes táska pedig remekül beleillik ebbe a koncepcióba. Állítható vállpántjai mellett oldalt is található rajta fogó, hogy irattáskaként is használható legyen. A napelem 3,45 kW energiát termel, mellyel egy kisebb készülék 2-3 órán keresztül tölthető, ha közben süt a nap. A hátizsák fekete és narancssárga színben kapható, melynek ára közel 140 ezer forint. Napelem nélküli vásárlás esetén az ár a felére csökken.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.