Napelemes, kültéri lámpák a kertünkbe

A kerti lámpák akkor működnek hatékonyan, ha észre sem vesszük a jelenlétüket. Ezt is figyelembe vette a Reliance Foundry, mely kifejezetten kültéri világítással foglalkozik, amikor kifejlesztette a Bollard Lighting lámpáit, melyek környezetkímélőek és energiatakarékosak.

A kerti lámpáknál fontos, hogy egyenletesen világítsák meg a talajt, és hogy megfelelő teljesítménnyel rendelkezzenek. A Reliance Foundry terméke a beépített fotovoltaikus panelekből nyeri az energiát, és kategóriájában a legjobb teljesítményt biztosítja. Emellett speciális LED technológiájának köszönhetően kifejezetten a talajra fókuszálja a fényt, sok kültéri lámpa ugyanis minden irányba világít, így gyakran pont a kijelölt utat nem látjuk megfelelően. A földre irányított LED izzók ráadásul a fényszennyezést is segítik csökkenteni. Egy másik fontos szempont a kültéri világítás kiválasztásánál a tartósság, hiszen a választott terméknek évekig ellen kell állnia az elemeknek. A Reliance Foundry ezért erős polikarbonátból készítette lámpáit, ha pedig több év után mégis elhasználódnak, teljesen újrafelhasználhatóak, még a beépített akkumulátor, is mely szinte teljesen ólomból készült. Azonban egy energiahatékony kültéri lámpa legfontosabb ismérve a programozhatóság. A Bollard Lighting előre beállítható intenzitással és időbeosztással működik, ráadásul időjárás érzékelővel is rendelkezik, így a látási viszonyokat képes automatikusan az aktuális körülményekhez igazítani, így pontosan annyi fényt ad, amennyire éppen szükségünk van, sem többet, sem kevesebbet.

kerti lámpák

Ajánlott tartalom

A zöldenergia a jövő a gazdaságban, az iparban és a közlekedésben is

A zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke vasárnap a társaság Facebook-oldalára feltöltött videóban.