Mi az infrafűtés?

Az úgynevezett infrapanelek – melyek megjelenésüket tekintve tábla alakú (már kör alakú is létezik) szerves anyagból készült fűtőtestek – nem tartalmaznak fémes anyagot.

Elektromos árammal működtetve (230 V hálózati feszültség) képesek arra, hogy a hőérzetet adó infravörös hullámokat mesterségesen állítsák elő. Ez a hullámhosszúság szemünkkel nem érzékelhető tartományban van, ugyanakkor meleg érzetet kelt. A napenergia jelentős részét ez teszi ki, ettől érezzük melegnek a napsütést is, és ez az, ami hozzájárul a jó közérzetet megteremtéséhez, és pozitív hatással van az egész szervezetünkre. Az infrapanelek alacsony beruházási költsége mellett könnyű szerelhetőségével és esztétikus megjelenésével harmonikusan illeszthető a belső terekbe.

Hogyan működik?
Az infravörös hullám 80%-ban a környezetben lévő tárgyakat és 20%-ban a levegőt melegíti fel, így alacsonyabb hőmérsékleten is magasabb hőérzetet képes elérni. Nem használ közvetítő közeget, hanem a környezetben lévő tárgyakat és személyeket melegíti fel közvetlenül, mivel a panelből egyenesen és egyenletesen áramlik a hagyományos fűtéssel szemben. Az infrasugár a bőr mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki melegítő hatását, mely immunerősítő, izomlazító és vérnyomás serkentő is egyben, többek között asztmatikus megbetegedések, és más tünet együttesek esetében is pozitív hatást fejt ki. További előnyei, hogy nem kavarja fel a port, nincs füst, nem szárítja ki a levegőt.

-

(x)

Eladó használtan:
– 3- db 350 wattos Nyir-infrapanel
http://www.nyirinfrapanel.hu/arlista/
– 1 db vezérlővel

Ár:
– 3×15.000 Ft három darab panel
– 1X 5.000 Ft a vezérlő
Összesen: 50.000 Ft

a sérült elen

Az árak csomagban történő vásárlás esetén érvényes. Az egyiken panelen egy kis szépséghiba van, de a használatban nem jelentkezik.  Használtan az árai általában 17-23 ezer forint a nagy aukciós oldalakon, most ennél kedvezőbben juthat hozzá.

 

Érdeklődni:

+36 70 / 631 7284

tamas.savai@gmail.com

Ajánlott tartalom

A zöldenergia a jövő a gazdaságban, az iparban és a közlekedésben is

A zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke vasárnap a társaság Facebook-oldalára feltöltött videóban.