Kezdőlap / Technológiák / Zöld autó / CNG-LPG-LNG / Messze még a vége? – hatalmasat eshet a benzinár a jövőben
Tudj meg többet: CNG-LPG-LNG

Messze még a vége? – hatalmasat eshet a benzinár a jövőben

Sokkal mélyebbre eshet az olaj ára, mint amilyen minimumot a sajtóhírek alapján eddig feltelezhettünk – derül ki egy friss elemzésből. A multik mindenre fel vannak készülve és nem igazán lehet kiszekírozni a piacról az észak-amerikai olajpala-kitermelőket.

Az ExxonMobil, a világ legnagyobb tőzsdén jegyzett olajvállalata nem kerülne bajba akkor sem, ha a nyersolaj világpiaci ára hordónként 40 dollárra esne. A multi egyrészt a mélytengeri olajkitermeléstől a folyékonygáz-előállításig (lng) sok mindennel foglalkozik (és az lng piaca például igencsak ígéretes), másrészt több évtizedre tervezett beruházásaiban 40 és 120 dollár között ingadozó olajárral számol – mondta egy kerekasztal-beszélgetésen Rex Tillerson, a vállalat vezérigazgatója.

forrás: napi.hu

Ajánlott tartalom

Kétszázötven elektromos autót kaptak a kórházak

A magyar kormány támogatásával 249 elektromos autót vásárolt az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) a hazai kórházak számára és folyamatban van a működtetésükhöz szükséges 135 állomásból álló töltőhálózat fejlesztése is - közölte a központ főigazgatója a nyíregyházi kórháznak vásárolt kilenc jármű szerdai átadásán.