Az OzoneNetwork, Magyarország vezető közösségi tévéje 2013-ban is díjazta a környezettudatos megoldásokat, projekteket és ötleteket.

Megvannak a 2013-as Ozone Zöld-Díj nyertesei

Az OzoneNetwork, Magyarország vezető közösségi tévéje 2013-ban is díjazta a környezettudatos megoldásokat, projekteket és ötleteket.

November 20.-án a Magyar Fenntarthatósági Csúcson került megrendezésre a 4. Ozone Zöld-Díj díjátadó ünnepség. Összesen 52 nevezés érkezett a 2013-as pályázati felhívásra, ahol a cégek most rekord számban képviseltették magukat. Nagyvállalati kategóriában idén a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt., KKV kategóriában a KOPINT-DATORG INFORMATIKAI ÉS VAGYONKEZELŐ Kft., civil szervezet kategóriában a Nepomuki Szent János Lovagrend Egyesület, a civilek közül pedig Czibere Zsolt vihette haza a díjat.

Idén először került sor a sajtó díj kiosztására, melynek az atlatszo.hu munkatársai örülhettek.

A győzteseket idén is Prof. Dr. Tóth László elnök és Dr. Fogarassy Csaba főtitkár a Gödöllői Szent István Egyetem Klímatanácsának tagjai választották ki.

Az újságírói díjat, melyet Sáling Gergő az origo.hu főszerkesztője ítélt oda, Pálmai L. Ákos az Origo Televíziós és Webvideó Üzletág vezető-producere adta át. A Szent István Egyetem Klímatanácsának különdíját vehette át a Réthy Fashion Kft., a Folprint Zöldnyomda Kft., a DELAP Kft. és a DEHÖK Hallgatói Környezetvédelmi Bizottság. Az OzoneNetwork tévé az Origo Media Group tagja. Országosan már több mint 1.9 millió háztartásban elérhető.

Ajánlott tartalom

Feleslegessé vált mobiltelefonokat gyűjt az Auchan

Az Auchan Magyarország is csatlakozik ahhoz az akcióhoz, amelynek célja, hogy minél több, már nem használt mobilkészüléket, GPS-t, tabletet és ezekhez használt töltőt, kábelt gyűjtsenek vissza a magyar háztartásokból, elősegítve ezzel a körforgásos gazdaságot - közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel.