Megérkezett a Ford új hibrid limuzinja

A 2013-as Ford Fusion Energi plug-in hibridet több, mint egy éve mutatták be először, akkor még kevés részletet lehetett tudni róla.

Ez most megváltozott, a gyártó már az ajánlott fogyasztói árakat is közölte, az olcsóbb, SE Luxury változatot az USA-ban 39,495 dollárért (8,7 millió forint) vehetjük majd meg, a csúcsfelszereltséggel rendelkező Fusion Energi Titanium modell pedig 40,995 dollárba (9 millió forint) fog kerülni. A gyártó szerint az elektromos hibridautók között az új Fusion Energi lesz lesz a leghatékonyabb, leelőzve a Chevrolet Volt-ot és a Toyota Prius plug-in hibrid modelljét is. Az új Ford hagyományos benzines hibrid változatban is elérhető lesz, mely az EPA-tól (az Egyesült Államok környezetvédelmi hatósága) 20 km/l-es energiahatékonysági besorolást kapott. A 2013-as Fusion Energi mellett a Ford jövőre bemutat egy másik elektromos hibridet is, a C-Max Energi-t, ezt az EPA a 42 km/l-es kategóriába sorolta./

ford fusion

Ajánlott tartalom

Rekordmagas szinten a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.

Nincs hozzászólás

  1. A háttérhatalom által megint egy fekete majmot kirakatba tevő egybesült államok kínálatát akkor írd ide,ha itt is ugyanannyiért meg lehet venni a fenti ipari hulladékokat,ugyanazokkal a garanciális feltételekkel.
    Addig ugyanolyan érzésünk van,mint a DDR állampolgár,aki 10-15 évet várt a Trabantjára,de ingyen nézhette a nyugati Mercedes ajánlatokat.
    Na milyen érzés?
    4300 találmány van a magyar találmányhivatalban vízzel hajtott autó témáról.
    Mi lenne,ha naponta közölnél 1 et?