Masszírozz videojátékozás közben

Ó, a fájó hátad- bárcsak életed párja ugyanazzal a lelkesedéssel masszírozná azokat a csomókat, mint ahogy a PlayStation-nel vagy az Xbox-szal játszik.

A Massage Me-vel elkerülhetőek az otthoni veszekedések, hiszen az elektronikával hintett dzseki kontrollerré avanzsált.

A puha, rugalmas gomboknak hála minden játékfüggő a saját személyes masszőröddé válhat. A Massage Me valamennyi energiát is megtakarít, nos, ha más nem, legalább érezheted a lüktető energia felszabadító élményét. „Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy ülj, vagy feküdj a játékos elé.” – ezt mondja legalábbis a tervező Mika Satomi és Hannah Perner-Wilson. –„…így addig élvezheted a hátmasszázst, amennyi ideig a játék tart.”
A legjobb masszázsok olyan játékokból származnak, amelyek megkövetelik a gombok különböző kombinációinak lenyomását.

A gombok érzékelik és értelmezik a kéz mozgását, mielőtt a vezérlő jel eljut a játékkonzolig. A Massage Me minden létező játékkal működik. Jelenleg csak a PlayStation kontrollerrel működik, de azt tervezik, hogy más konzolokra is kompatibilis lesz.

„A legjobb masszázst akkor kapjuk, ha a játékosnak egy csomó gombot és azok kombinációit kell lenyomnia játék közben.” – mondta Satomi és Perner-Wilson.

Ajánlott tartalom

Sikeresen lezárult a zöldenergiáról szóló online konzultáció

Sikeresen zárult a zöldenergiáról szóló online konzultáció - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) vasárnap az MTI-vel.