Már regisztrálhatnak azok a vállalkozók és vállalkozások, amelyek kivitelezőként részt vennének az Otthon Melege program keretében kiírt tízmilliárd forint keretösszegű pályázaton, amelyet társasházak felújítására lehet igénybe venni.

Már regisztrálhatnak a kivitelezők társasház-felújításra

Már regisztrálhatnak azok a vállalkozók és vállalkozások, amelyek kivitelezőként részt vennének az Otthon Melege program keretében kiírt tízmilliárd forint keretösszegű pályázaton, amelyet társasházak felújítására lehet igénybe venni.

A kivitelezésben részt vevő vállalkozások, vállalkozók 2015. március 16-tól regisztrálhatnak a www.zfr-th-2015.nfsi.hu a pályázati rendszerben. A sikeresen regisztrációt követően a kivitelezők listája március végétől ugyanitt válik elérhetővé.

Az elektronikus pályázati nyitófelületen megtalálható a térítésmentes egyszerűsített regisztrálási folyamatot ismertető dokumentum, a társasház-felújítási alprogram Pályázati Felhívása, a Pályázati Útmutató és annak frissített mellékletei, továbbá az útmutatót értelmező, azt kiegészítő „Gyakori kérdések, információk” frissített változata.

A pályázatra a társasházak lakóközösségei várhatóan április végétől jelentkezhetnek!

Az Otthon Melege Program társasház-felújítási alprogramjával kapcsolatos tájékoztatás a továbbiakban a www.zfr-th-2015.nfsi.hu elektronikus pályázati felületen történik.

Az elektronikus pályázati rendszerrel és a pályázatkezeléssel kapcsolatban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Ügyfélszolgálata és a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. pályázatlebonyolító szervezet munkatársai adnak tájékoztatást a pályázati honlapon jelzett ügyfélszolgálati időben, a megadott elérhetőségeken.

Pályázatot 2015. április 30-tól a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatnak be a www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálon ügyfélkapus regisztrációval rendelkező társasházak, lakásszövetkezetek, kizárólag elektronikus formában, a www.zfr-th-2015.nfsi.hu pályázati rendszeren keresztül.

Az Otthon Melege Program társasházak energiahatékonyságának növelését célzó alprogramja 10 milliárd forinttal támogatja azon gazdasági szervezeteket, amelyek gazdálkodási formájuk szerint társasháznak vagy lakásszövetkezetnek minősülnek. A pályázat keretében a minimum 5, de legfeljebb 60 lakásos, 1946 után épült, 2006. december 31-ig kiadott építési engedéllyel rendelkező, távfűtéssel, házközponti fűtéssel vagy lakásonkénti egyedi fűtéssel rendelkező lakóépületek tulajdonosi közösségei igényelhetnek támogatást.

A teljes cikk itt olvasható.

Ajánlott tartalom

A zöldenergia a jövő a gazdaságban, az iparban és a közlekedésben is

A zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke vasárnap a társaság Facebook-oldalára feltöltött videóban.