Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Klímaváltozás / Luc Besson ma este a tv-ben óvja a Földet

Luc Besson ma este a tv-ben óvja a Földet

A Taxi rendezője, Luc Besson a Föld állapotára hívja fel a figyelmet ma este filmjével. Yann-Arthus Betrand-el egyedülálló együttműködésükből született a Home, amelyet ma este láthatnak az M1-en 21:30-tól.

Kötelezően ajánlva mindenki számára.
Íme egy előzetes belőle:

Ajánlott tartalom

Donald Trump lemondta dániai látogatását, mert nem adják el neki Grönlandot

Donald Trump amerikai elnök kedden éjjel Twitteren bejelentette, hogy lemondja dániai látogatását.

Nincs hozzászólás

  1. Nagyszerű, kiváló alkotás! Minden döndésjoggal felruházott politikussal végignézetném. Sajnálom, hogy a tv-ben csak késő este adták, és az archívumukban nincs meg,mert ez a pusztítás amit a világ urai okoznak,több mint buta műveletlen harácsoló elégedetlenség,ez embertelenség, bűn!
    Aki egyszer megérti a minden összefügg mindennel jelentését, – és ehhez nagy segítség ez a film- , nos az már többé nem a régi eszével fog gondolkodni. ( remélem)
    Több jó indulat elkelne tehát amikor a földről van szó. mert mire jó a gonoszság? Gondolok a hadi kísérletekre, a mesterségesen előidézett rengésekre, és a petri csészékben gyártott káros, kóros mérgekre is. ect.
    Megdöbbentő adatok amik a filmben vannak már a nem hozzáértőket, a nem szakembereket is elrettentik. Akkor……..talán az okosokat is megérinti!

    Köszönet!

  2. Az egész filmet hol láthatnám?