Lesz újabb napelemgyár

Az év elején újrakezdték a tárgyalásokat, nem a szándékról, hanem a megvalósításról.

Nem várt időbeli csúszás következett be a Berettyóújfaluban létesítendő napelemgyár építésével kapcsolatosan, a beruházás ütemtervét át kell dolgozni, de a projekt megvalósul – tájékoztatott Galló Ferenc, a magyar és kínai tulajdonban lévő Orient Solar Gyártó és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, írja a haon.hu. – A kínai partnerek most körültekintőbbek, óvatosabbak, köszönhető ez az Európai Unió sok országát érintő hitelminősítéseknek. Más típusú üzleti döntésekre van már szükségük a kínai befektetőknek ahhoz, hogy a tőkét és technológiát behozhassák az országba, de tisztában vannak vele, hogy hazánk az EU kapuja, itt találják meg azt a stabil és a kínai felet tiszteletbe tartó kormányzati rendszert, amely biztos partnerséget, jó adózási feltételeket és korrekt üzleti lehetőségeket nyújt, ezért a januári tárgyalásainkon is azt kommunikálták, hogy átlendülnek a nehézségeken – közölte Galló Ferenc, s hozzátette már egy új LED lámpa-gyár tervezése is szóba került a Tiszántúlra.

Ajánlott tartalom

Az elmúlt időszakban az atomenergia folyamatos fejlődésen esett át

Nemzetközi előrejelzések is azt mutatják, hogy az atomenergetika reneszánsza következik, és ebben a folyamatban a Roszatom fontos szerepet vállal, technológiájával biztosítja a bővülés feltételeit - mondta Kirill Komarov, a Roszatom vezérigazgatójának első helyettese, nemzetközi üzletfejlesztési igazgató kedden Szocsiban, az Atomexpo záró sajtótájékoztatóján.

Nincs hozzászólás

  1. ” itt találják meg azt a stabil és a kínai felet tiszteletbe tartó kormányzati rendszert, amely biztos partnerséget, jó adózási feltételeket és korrekt üzleti lehetőségeket nyújt, ezért a januári tárgyalásainkon is azt kommunikálták, hogy átlendülnek a nehézségeken – közölte Galló Ferenc”

    Itt talaljak meg a legkorruptabb, legehesebb mindenkori es mindenoldali politikusi csurhet, amely barmikor kepes eladni a sajat hazajat…