Leona és Stella együtt nyomul

2008 elején csiripelték a verebek, hogy Leona Lewis, brit énekesnő beáll a sorba, és hogy le ne maradjon, divatkollekcióval lepi meg rajongóit.

2008 óta azonban semmi nem történt ez ügyben. Nem mondjuk, hogy nem jön a beígért kollekció, de Leona láthatóan nem izgul a határidőkön.

Egyébként az interneten akkor indult el a pletyka, amikor a vega énekesnőt lefényképezték, amint Stella McCartneyval beszélget egy jótékonysági eseményen. Egy névtelen forrás elmondta: „Leona és Stella, mindketten vegetáriánusok, nem hordanak bőr cuccokat és az állatok hatalmas szerelmesei. A [divat] vonal igazán állatbarát lenne.”

Gondolnád ebből az idézetből, hogy határozott partnerkapcsolat van kettőjük között? Én sem. De kezdik a netet elárasztani a „Stella McCartney Leona Lewis-szal munkálkodik” című cikkek. Biztosak vagyunk benne, hogy ez mindkettőjük számára új hír.
Amit tudunk, az annyi, hogy Leona nagyon szeretne egy saját kollekciót, ruhákkal és kiegészítőkkel, amelyben a környezettudatosság viszi a fő vonalat. Azon túl, hogy beszélget velük, McCartney nem az a féle tervező, aki szívesen dolgozik együtt más hírességgel.

Leona Lewis

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.