Kreditpontos szakmai konferencia a CEP Passzívház EXPO-n

A Magyar Kormány is csatlakozott a brit kormány vezetésével indított „10:10” kampányhoz, amely szerint a CO2 kibocsátást a következő 12 hónapban 10%-kal csökkentik.

A csatlakozók a célt a villamos áram-fogyasztás, házon belüli fűtőanyag felhasználás, jármű üzemanyag felhasználás, és légiközlekedés terén érhetik el. A program keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium épületeinek energetikai felülvizsgálatát és a kormányzati intézmények átvilágítását tervezi.

A 2010. október 27-28-án megrendezésre kerülő CEP® Clean Energy & Passive House EXPO az energiahatékonyság megteremtéséhez szükséges termékek és szolgáltatások bemutatkozási lehetőségét kínálja! A nemzetközi kiállítás és konferencia 2010-ben az energiahatékony és intelligens épületek mellett kiemelten a középületekre és ezek energiahatékony felújításra, valamint a passzívházakra és ennek komponenseire fókuszál.

A rendezvény keretein belül 2010. október 27-én a Magyar Passzívház Szövetség társszervezésével kerül megrendezésre a „Passzívházak – minőség, minősítés, minőségbiztosítás” c. nemzetközi szakmai konferencia. A hallgatók megismehetik a passzívházak és alacsony energiaszintű épületek, irodaházak és közintézmények, családi és sorházak minőségi építéséhez és minősítéséhez szükséges feltételrendszert, szabályozásokat, az
energiahatékonyság eléréséhez szükséges szigetelési megoldásokat, falrendszereket, építőanyagokat és komponenseket.
A konferencián való részvételért a Magyar Építész Kamara tagjai 2+1 továbbképzési pontot, a Magyar Mérnöki Kamara tagjai 1+1 továbbképzési pontot kapnak.
2010. szeptember 10-ig 20% előregisztrációs kedvezménnyel lehet jelentkezni a passzívház konferenciára.

Amennyiben szeretnének Önök is kiállítóként megjelenni Magyarország vezető passzívház és energiahatékonysági kiállításán, kérjék kötelezettségektől mentes ajánlatunkat vagy hívjanak minket a 06-1-225-2143-as telefonszámon.
A kiállítói katalógusba való bekerülés határideje 2010. szeptember 15.

A kiállítás megtekintésére kedvezményes belépőjegyeket válthatnak, ha szakmai látogatóként regisztrálják magukat. >>Látogatói regisztráció<<

A CEP® Clean Energy & Passive House EXPO az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Zöld Építészeti Napok rendezvénysorozat része.

A kiállítás szervezője: REECO Hungary Kft.
További információ: www.cep-expo.hu

Ajánlott tartalom

A napelemek megtermelik a Kstar energiatárolója egyszerűen eltárolja az energiát

A KSTAR az új energiaforrások és a teljesítményelektronika egyik vezető márkája. Ide tartoznak az adatközpontok számára kritikus infrastruktúrák elemei (UPS, akkumulátorok és precíziós klímaberendezések), a moduláris adatközpont-megoldások, valamint átfogó fotovillamos és energiatárolási megoldások.