Környezetbarát melltartót a nőknek!

Miután megbukott a csábító „zöld térdnadrág” ötlete, a vállalatok feladták. Viszont nemrégiben új kampányt indult, amely arra kéri a brit nőket, hogy segítsenek megtervezni a világ első szexi környezetbarát melltartóját.

A The Sun brit lap beszámolója szerint jelenleg a legtöbb melltartót egyszerű és unalmas bézs pamutból készítik.

A kezdeményezés a daisygreenmagazine.co.uk honlap nevéhez fűződik. Nicola Alexander, a website munkatársa elmondta: „A brit nők rosszul vannak az unalmas, környezetbarát fehérneműktől. Topis, fodros melltartókat akarnak, amelyben jól érzik magukat és még a környezetnek is jót tesznek.”
A nyertes design alapján készült melltartókat világszerte forgalmazni fogják. Az eladásokból  befolyt összeget jótékonysági célokra ajánlják majd fel.

Nicola elmondta: „Amikor először bejelentettük a terveinket, hogy megalkotjuk a valaha volt legjobb melltartót, elárasztottak bennünket a kommentek, amelyekben olvasók garmadája írja le, hogy milyen a megfelelő darab. Ezért úgy döntöttünk, hogy megadjuk a lehetőséget a világ minden nőjének, hogy elárulják nekünk.”

Ajánlott tartalom

Áder János szerint is nagyon fontos az elektronikai hulladékok újrahasznosítása

Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára hívta fel a figyelmet Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Siófokon. Egyúttal bejelentette a használt elemek és mobiltelefonok begyűjtésére indított iskolai versenyt.

Nincs hozzászólás

  1. szerintem az a legzöldebb, ha nem hordnak melltartót a nők. persze egy bizonyos kor után már illik kordában tartani a dolgokat…., de amíg szép addig nem kell tartó. a többség amúgy is melltakaróként, nem pedig melltartóként használja