Környezetbarát kollekcióba öltöztették Alaszka volt kormányzóját?

Majdnem. De az tény, hogy Julianne Moore, aki Sarah Palint fogja alakítani a Game Change című filmben, valóban környezettudatos divatban vonult végig a vörös szőnyegen.

Márciusban került sor az HBO által forgatott Game Change című film premierjére, és Julianne Moore, aki a női főszereplőt alakítja a vásznon, egy mutatós Tom Ford ruhában tetszelgett az első bemutatón. Az öblös kivágású ruhadarab zöld textíliája újrahasznosított alapanyagokból, a ruhaujjak pedig újrahasznált bársonyból készültek. Julianne Moore és a Tom Ford cég ezzel az öltözékkel csatlakozott Livia Firth Green Carpet Challenge-éhez (GCC), melynek célja, hogy a vörös szőnyegen felvonuló sztárok is példaképet állítsanak a környezettudatosságnak a legújabb öko-divattal. A Ford által létrehozott szépséges és környezetbarát darab csintalanul vihart keverő” – nyilatkozta Firth. „A Game Change-ben Julianne elképesztő módon változik át Sarah Palinné, aki vitathatatlanul az egyik legkevésbé környezettudatos nő a világon. Tehát közvetett módon csaltunk egy kis zöld divatot Sarah Palinre. Mi ez, ha nem egy GCC győzelem?” A színésznő egy sor más híresség mellett vesz részt Livia Firth zöld kampányában, többek között Meryl Streeppel, Viola Davissel, Michael Fassbrennerrel és Kenneth Branagh-gal karöltve, hogy csak néhány színészkollégát említsünk. Örömmel látjuk, hogy a lista egyre bővül.

julianne moore

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.