Környezetbarát bikinik (képekkel)

Még a tökéletes fürdőruhát keresed? Bemutatunk hét szexi bikinit, amelyekkel kedvedre vadulhatsz a strandokon.

 

A pöttyös az igazi
Engedd ki a benned rejlő Dita von Teese-t azzal, hogy magadra öltöd ezt a 100% pamutból készült fürdőruhát. Katherine Hamnett tervezte kizárólagosan a Yooxygen-nek.

 

Suno
Akárcsak egy gyereknek az édességboltban, a választás Suno szédítően színes bikiniiből is nehéz. New York-ban, klasszikus kenyai teksztíliákból készült ez a kétrészes fürdőruha, amely tiszteleg az afrikai müvészetek előtt.

 

suno

 

Karma
Brigitte Bardot is szívesen hordta volna Krama by K krém és rubinvörös színű bikinijét. Ez a fürdőruha a modern háromszöges elrendezés és a népies elemknek az ötvözete. Készítői A Le Refuge és a Sobhanna alapítvány Kambodzsából, két nonprofit szervezet melyek a mesterségeket népszerűsítik miközben a nők anyagi függetlenségéért is küzdenek.

krama

 

Meadow műve
Miért elégednél meg egy bikinivel ha lehetne kettő is? Meadow kifordítható bambusz bikinije az egyik oldalán moha zöld, míg a másikon fekete.

meadow

Jobb mint egy
Ruby Moon is készített kettő az egyben bikinit. Az egyik fele rózsaszín, ha kifordítjuk fekete. Ez a bikini egy kettős személyiség aranyszívvel, ugyanis a bevételek 100% a nők vállalkozásainak támogatására megy az elszegényedett közösségekben.

ruby moon

 

Csináld magad!
Kíméljük meg magunkat a macerás fürdőruhavásárlástól, spóróljunk egy kis pénzt, és készítsük el a saját bikininket egy régi pólóból. Viszont ha fürdeni is akarunk benne, akkor jobb lesz, ha kibéleljük, ugyanis nemhiába olyan népszerűek a vizespóló versenyek.

  teekini

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.