Könnyen spórolhat a vízszámlán

A koncepció pofonegyszerű. Egy átlagos szűrő 15-22 liter vizet enged át percenként, míg az alacsony áteresztésű adagolókkal ezt 8 liter/percre csökken.

Hihetetlennek hangzik, de észrevétlenül felezzük, harmadoljuk a percenként elhasznált víz mennyiségét. A titok a víz és a levegő ideális arányában van, az eszköz segítségével több levegő „keveredik” a vízhez, amiből így kevesebb jut feleslegesen a lefolyóba.
A vízfogyasztás csökkentése kisebbfajta ökológiai láncreakciót indít el, mert kevesebb víz felmelegítéséhez kevesebb energia szükséges. Így egy háromfős család évente 150 kilogrammal csökkenti a CO2 kibocsátást.
A víztakarékos adagoló sem méretében, sem alkalmazásában nem nehezíti meg a mindennapokat. Az eddig használt csapvégeket kell csak kicserélni az új adagolókra, és a folyamat már el is indul, azaz jelentősen csökken a vízfogyasztás.

Hazánkban is bevált a módszer és már el is kezdődött a pozitív visszajelzések tömkelege. Bicske és Tata önkormányzata éppúgy a felhasználók között szerepel, mint a budapesti Hotel Hilton, az egri Hotel Korona, vagy a veszprémi Gizella Hotel.
Olvassák el azokat a pozitív visszajelzéseket, melyeket a forgalmazónak küldtek az elégedett vásárlók:
“Kb. fele annyi víz kell a mosogatáshoz és melegebb vizet kapok a hőfokszabályzó állítása nélkül. Tehát: dupla spórolás. Köszönöm!” – Dr. Barnás Mária

“Felszereltük az adagolókat az otthoni csapokra és vízóra-olvasás előzte meg ezt a kis szerelési munkát Heti 4,5 m3 vízfogyasztást 1 m3-re majd 2,5 m3-re vitte le.” Király Csaba Nándorné, Létavértes
“Az eddig 8-9 m3 víz helyett 5-6 m3 víz fogy csak havonta. Örülök, hogy megvásároltam ezeket az energiatakarékos vízadagolókat és mindenkinek csak javasolni tudom, hogy cserélje le hagyományos csaptelepvégeit, meglátják megéri! A kiötlőnek, a gyártónak és a forgalmazónak pedig csak gratulálni tudok, és főleg azért is, mert mindezt elérhető, olcsó áron kínálják a felhasználóknak!” Kis Ferenc, Marcali

“Október 14-én szereltem fel az adagolókat, ma volt vízóra leolvasás nov.22-én az elfogyott víz 12 köbméter és ez egy 4-tagú család fogyasztása. Nekem ez nagy öröm ,mert tényleg a felére leesett a fogyasztás. A havi fogyasztás 20 köbméter volt.(a csatorna díj 500+áfa). Úgyhogy az adagolók már meghozták az árukat, ajánlom mindenkinek, megéri!” Kiss György, Nagyvenyim

Ha felkeltettük érdeklődését, keresse fel a www.vizmegtakaritas.hu weboldalt, ahol jobban megismerheti és meg is vásárolhatja a a víztakarékos adagolókat.

Ajánlott tartalom

Az elmúlt időszakban az atomenergia folyamatos fejlődésen esett át

Nemzetközi előrejelzések is azt mutatják, hogy az atomenergetika reneszánsza következik, és ebben a folyamatban a Roszatom fontos szerepet vállal, technológiájával biztosítja a bővülés feltételeit - mondta Kirill Komarov, a Roszatom vezérigazgatójának első helyettese, nemzetközi üzletfejlesztési igazgató kedden Szocsiban, az Atomexpo záró sajtótájékoztatóján.