KEOP pályázat? Ön is szeretne pályázni és támogatásban részesülni?

Meghosszabbított jelentkezési határidő február 27-ig!

Várjuk egynapos tájékoztatónkon, amelyen a pályázat sikerességét megalapozó naprakész információt kaphat az aktuális pályázatokat illetően olyan szakemberektől, akik „testközelből” ismerik a pályázati, ill. elbírálási feltételeket, a sikerfaktorokat, valamint a pályázati buktatókat. Két nagyszerű szakember előadásában hallgathatja meg a legaktuálisabb információkat a nemrég kiírásra került pályázatokat illetően.
(KEOP-2012-5.5.0; KEOP-4.10.0)

-A formai követelményekről és egyéb fontos részletekről Grónay Andrea, a Nemzeti Környezetvédelmi és Energiaközpont Nonprofit Kft. irodavezetője,

-A szakmai, műszaki tartalomról Horváth János, a Spring Solar Kft. ügyvezetője és a Geo-Montan Kft. cégvezetője beszél. Mindkét cég K+F projektek koordinálását végzi. Emellett a Magyar Épületgépészek Szövetsége Napenergia Tagozatának alelnöke.

Jelentkezési határidő: 2013.02.27. szerda, 12 óra

Jelentkezési lap ide kattintva érhető el.

Az előadás anyag itt érhető el.

Ajánlott tartalom

A geotermikus energia felhasználásának megkétszerezése a cél Magyarországon

A geotermikus energia közvetlen hasznosításában Magyarország hosszú évek óta Európa első öt állama között található, a rendelkezésre álló potenciálra alapozva azonban még tovább fokozható a helyben elérhető erőforrás felhasználása - tudatta az Energiaügyi Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

Nincs hozzászólás

  1. Üdvözlöm!Hogy,és hol lehet pályázni?Tudna ebben segíteni?Van egy jó találmányom.
    Előre is köszönöm.email:hajosmitya@hotmail.hu

  2. Mint magán személy szeretnék pályázni!