Kellemes Ünnepeket Olvasóinknak

Közeleg az év vége, összegeznek magukban az emberek és mi is.

Ez év márciusában indult útjára valami más valami új. Oldalunk célul tűzte ki zászlajára a megújuló energiák bemutatását a nagyérdeműnek. Ez évi céljaink teljesültek. Kis lépésekkel haladunk előre, de az idő minket igazol.A tömérdek konferencia, előadás amin részt vettünk mindenhol örömmel és barátsággal fogadták oldalunk és elgondolását.

Néhány adat :

Lassan elérjük a háromszázezredik látogatót és az egymilliomodik oldalmegtekintést. Az egyik legnépszerűbb közösségi site-on a Facebookon 1700 barátunk van és a népszerű mikroblogon a Twitteren is már több százan követik a napi bejegyzéseink. Rendszeresen publikáljuk anyagaink az ugyancsak népszerű blog.hu szolgáltatáson. Többször került ki főoldalas cikként anyagunk az index.hu hírportálra, amely nagy elismerés számunkra.

A következő évben is ezen dolgozunk és elöljáróban annyit elárulhatok Önöknek, hogy a jövő év eleje ismét több funkcióban való újítást hordoz magával.

Ezúton kíván – Békés Boldog Karácsonyt az altenergia.hu – csapata.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.