Jótékonysági pénzt tett zsebre a sztár?

A nemrég második nagylemezét kiadó Lady Gagát hivatalosan is megvádolták, hogy pénzt rakott el a Japánban történt természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésére szánt összegből.

Az énekesnő honlapján 5 dollárért árulta a “We pray for Japan” feliratú karkötőket, amiket úgy reklámozott, hogy a teljes kifizetett összeg a földrengés és szökőár által sújtott ország lakosainak megsegítésére megy írja a langologitarok.blog.hu. A vád szerint ennek a pénznek egy részét Gaga tette el, ráadásul aránytalanul magas postaköltséget is számolt hozzájuk, így még többet tudott zsebre tenni. Ha igaznak bizonyul az állítás, abban az esetben a megtévesztő reklámon túl megszegett szövetségi és és több fogyasztóvédelmi törvényt is. Az énekesnő egyelőre nem reagált az elhangzó vádakra.

Ajánlott tartalom

Áder János szerint is nagyon fontos az elektronikai hulladékok újrahasznosítása

Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára hívta fel a figyelmet Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Siófokon. Egyúttal bejelentette a használt elemek és mobiltelefonok begyűjtésére indított iskolai versenyt.