Kezdőlap / Technológiák / Zöld autó / Elektromos autó / Itt az Innovatronix elektromos, összecsukható biciklije
Tudj meg többet: Elektromos autó

Itt az Innovatronix elektromos, összecsukható biciklije

Az Innovatronix Inc., a filippínó tulajdonban lévő társaság, amely elektronikus eszközök és egyéb berendezések gyártásával foglalkozik, nemrég mutatta be újítását, amely remek utazási partnerként szolgál a kalandot kedvelők részére.

A cég új terméke a következő generációs Tronix Ebike Exceed kerékpár.

Az Innovatreonix 16 colos kerekekkel rendelkező összecsukható elektromos kerékpárja 30 kilométer per órás sebesség mellett 20 kilométert képes megtenni egy feltöltéssel. Egy feltöltés kb. három-öt órát vesz igénybe. Az Ebike Exceedhez fényszóró és hátsó lámpák is tartoznak.

„Azoknnak hoztuk létre a Tronix Ebike Exceed-et, akik szeretnének a szabadban jönni-menni, szórakozni –  a bicikli könnyedén összecsukható és elég kicsi ahhoz, hogy magunkkal vigyük kirándulásokra is.” – mondta Ryan Untalan az Innovatronix marketingese. – „Egy kis autó csomagtartójára is fel lehet tenni.”
A tárolása gondnélküli, mert mérete lehetővé teszi, hogy szűk helyen is elférjen.”
Az Innovatronix elmondta, a bicikli másik előnye, hogy környezetbarát – 300 watt teljesítményű, 24 voltos akkumulátorral működik.

Untalan szerint az elektromos bicikli kiváló azoknak, akik szeretnének egyszerre szórakoztatóan és egészségesen élni.

Bővebb infó: http://www.innovatronix.com , http://tronixebike.blogspot.com

Ajánlott tartalom

Betétdíjas üvegvisszaváltó rendszer jöhet?

A betétdíjas üvegvisszaváltási rendszer bevezetésének lehetőségéről szóló kutatás eredménye szerint a megkérdezettek jelentős része a visszaváltó automaták elhelyezését támogatja, melyeket elsősorban nagyáruházakban látnának szívesen - hangzott el hétfőn a veszprémi Pannon Egyetemen a kutatás eredményeit bemutató rendezvényen.