Iszapömlés – Új tagja van a kármentő alapot felügyelőbizottságnak

Megváltozott a kármentő alapot felügyelőbizottság összetétele: a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság Dégi Zoltán helyett Vallerné Fuith Anikót választotta a háromtagú felügyelő bizottságába – közölte a kormánybiztos szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Petróczi Tímea tájékoztatása szerint a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság Dégi Zoltán, az APEH Közép-dunántúli Regionális Igazgatósága Veszprém Megyei Igazgatóságának igazgatója helyett Vallerné Fuith Anikót, az APEH Központi Főigazgatóságának osztályvezetőjét választotta be a Magyar Kármentő Alap háromtagú felügyelőbizottságába.
Az alap legfőbb szerve a héttagú kármentő bizottság, amely 2010 október 26-án alakult meg, fő feladata a kármentő alap pénzeinek elosztása. Tagjai – elnökként – Lasztovicza Jenő, a védelmi bizottság elnöke, Zsédenyi Imre a megyei önkormányzat főjegyzője, Ékes József országgyűlési képviselő, Tollár Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató helyettese, és a három érintett település polgármestere.
Az újjáalakult felügyelőbizottság elnöke Horváth Mária, a megyei önkormányzat gazdasági vezetője, tagjai Nagylaki Csilla, a megyei közigazgatási hivatal vezetője és Vallerné Fuith Anikó.

Ajánlott tartalom

Budapest nyerte az EU Európai Mobilitási Hét díját

Budapest nyerte el az Európai Bizottság díját a tavalyi Európai Mobilitási Hét keretében megvalósult programokért és fejlesztésekért - tájékoztatott Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala pénteken.