Irány bicajozni!

Sőt, most már éjjel még biztonságosabban lehet mindezt megtenni, mert a világítás még egyszerűbb lett!

A Magtenlight, egy világítási rendszer kerékpárokra, amely dinamón keresztül generál áramot, hogy az esti órákban is bevilágítsa az utunkat. A rendszer úgy működik, hogy a küllőkre felszerelt mágnes a dinamóval együtt elektromos áramot termel. Mivel a dinamó nincs fizikai kapcsolatban a mágnessel, a rendszer súrlódásmentes, ezért nem lehet érezni semmilyen ellenállást kerékpározás közben.
Mivel sok mágnes van a gyűrűben, az eredmény egy egészen tisztességes áramot termel, amely elegendő energiát termel kerékpár világításához. Maga a készlet két lámpát tartalmaz , az egyik elől helyezkedik el, a másik pedig a hátsó részen. Mint egy további biztonsági funkció, hogy a kerékpár 4 percig még világít még akkor is, amikor nem tekerünk vele az utcán. Ez egy nagyszerű funkció, főleg amikor meg kell állni a közlekedési lámpáknál, így a járművezetők illetve a gyalogosok számára is láthatóak maradhatunk. A design nagyon jól néz ki és nagyon praktikus – biztonságos, kényelmes megoldás.

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.