Infravörös fűtőszőnyeg falakra, padlókra

A mindössze 0,5 milliméter vastag Heatflow infravörös fűtőszőnyeg bármilyen lakó- és középületben alkalmazható alap- vagy kiegészítő fűtésként, padló- vagy falfelületeken.

Az újgenerációs fűtéstechnológiai rendszer titka a fűtőelemként alkalmazott szénszálas textíliában, valamint a rézlemez és az ezüstréteg összekapcsolásának módjában rejlik. A Heatflow fóliában fűtőelemként szénszál és szénpaszta keverékéből álló textília található (a hasonló termékekben csak szénpaszta van, amit nyomdai eljárással visznek fel a fóliára). A szénszálas textília alkalmazásának köszönhetően a fűtőszőnyeg élettartama rendkívül hosszú (több mint 30 év), egyúttal kizárt a felszín lokális felmelegedése is.

Az infravörös fűtőfóliák minőségét és biztonságát alapvetően a rézlemez és az ezüstréteg összekapcsolásának módja határozza meg: ebben a szabadalmaztatott technológiával készülő Heatflow infravörös fűtőfólia egyedülálló, ugyanis a rézlemez és az ezüstréteg között – a speciális vezetőpolimer réteg segítségével történő precíz ragasztásos módszernek köszönhetően – szilárd kapcsolat van, ami kizárja az elektromos kisülés lehetőségét is.

A Heatflow fűtőszőnyeg bármilyen padlóburkoló anyag esetében használható: telepíthető parketta, laminált padló, járólap, kerámiaburkolat, padlószőnyeg stb. alá, valamint bármilyen fal- és aljzatfelületre, függetlenül a helyiség alakjától és a fűtendő terület nagyságától. Alkalmazható fő- vagy kiegészítő fűtésként lakóépületekben, -helyiségekben, hétvégi házakban, illetve szállodákban, éttermekben, kávéházakban, üzletközpontokban, irodaépületekben, óvodákban, mezőgazdasági építményekben stb.

A teljes cikk itt olvasható.

Ajánlott tartalom

A zöldenergia a jövő a gazdaságban, az iparban és a közlekedésben is

A zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke vasárnap a társaság Facebook-oldalára feltöltött videóban.