Indul az elektromos busz a BKV vonalain

A Levegő Munkacsoport örömmel üdvözli, hogy a BKV a mai nap délutánján elindítja az eBUS-12 típusú villanybusz próbajáratát.

A busz először a 240E járaton szállítja menetrendszerűen az utasokat. A BKK tervei szerint a busz július 28-ig áll a közönség rendelkezésére a fővárosban, Budaörsön és Törökbálinton a 26-os, a 88-as, a 102-es, a 105-ös, a 112-es, a 172E, a 178-as és a 240E jelzésű autóbuszok vonalain. A részletes menetrend is ma délután kerül a BKK és BKV honlapjára. Kérjük, adjon hírt arról is, hogy a BKK és a Levegő Munkacsoport várja, hogy az utasok osszák meg a járművel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat a 06-1-258-4636 (BKK), illetve 06-1-411-0510 (Levegő Munkacsoport) telefonszámon, vagy a bkk@bkk.hu, illetve levego@levego.hu címen. Mondják el, írják meg véleményüket a buszon és környezetében érzékelt levegőminőségről, zajról, az utazás során tapasztalt komfortérzetről, az utastájékoztatás minőségéről, az utasülések számáról, elhelyezkedéséről, az ülések közötti folyosó méretéről, a kapaszkodók mennyiségéről, a kapaszkodási lehetőségekről, valamint a jármű megjelenéséről, esztétikumáról is. A kínai BYD cég villanybusza a Törökbálinti Önkormányzat anyagi támogatásának és a Levegő Munkacsoport közreműködésének is köszönhetően érkezett Magyarországra.

Ajánlott tartalom

A napenergiával működő autók rejtélyes világa feltárul

2030-ra 60 százalékkal csökkenhetnek a napelemes autók költségei.

Nincs hozzászólás

  1. Ez ua a “munkacsoport”, amelyet kilora megvehetnek a politikusok…?
    A sors ironiaja, hogy pont Budaorson jaratjak a buszt, ahonnet sikerult mar eleve szennyezett levegovel elarasztani Budapestet…ugye “munkacsoport”…?

  2. Vajon hanyszoros aron vesszuk majd ezeket a buszokat…? Jo dolog ez, csak ne tolvajok inteznek a koz(penz)ugyeket…

  3. Így van!
    Zárjuk be a parlamentet,mert tömény korrupció!
    A fontos kérdésekről legyen lépszavazás!
    Nem kell túlbonyolítani,mint egy Tesco s szórólap,akkora elég!
    Annyi beleszólásod lesz pontosan mint pld Orbán Viktornak a döntésekbe ‘1:1 ben.
    Akit megvesztegetnek? Teljes vagyon elkobzás!
    Tehát jók a buszok,legyenek jók a részletek is.