Ilyen hotelt még nem látott a világ

Alighanem egyedülálló az a hotel, melyet egy igazi Boeing 747-esből alakítottak ki. A 25 szoba nem akármilyen élményt kínál, persze főleg annak, akit nem zavar, ha egy repülőtéren tölti az éjszakát.

A Jumbo Hostel egyedülálló a maga nemében, hiszen egy valódi Boeing 747-est alakítottak át 25 szobás miniszállodává. További különlegessége az is, hogy a stockholmi Arlanda repülőtér egyik kifutóján vesztegel, így aztán elsősorban annak ajánljuk, akit nem zavar túlzottan, ha a feje fölött gépek repdesnek, írja a gazdagisztan.blog.hu. A szolgáltatások nem nagyon térnek el egy normál hostelétől, a miniszobákban ágy, lapostévé, Wi-Fi várja a repülőgépek szerelmeseit, mi több, még reggelit is felszolgálnak az erre a célra kialakított étkezőben. Aki pedig a gépéhez sietne, azt külön kisbusz viszi a terminálhoz (máshogy egyébként is nehéz lenne odajutni…). Az 1976-ban épített 747-200-as modell egyébként éppen 10 éve nem emelkedett levegőbe. A belőle kialakított hostel 2009 januárjában nyitotta meg ajtaját. Ami az árakat illeti, ha valaki megelégszik egy ággyal egy négyágyas szobában, akkor már 10 ezer forint környékén megúszhat egy éjszakát, de aki a kétágyas deluxe verziót választja könnyen kifizethet akár 56 ezer forintot is.

szoba

piltafülke szoba

Ajánlott tartalom

Az elmúlt időszakban az atomenergia folyamatos fejlődésen esett át

Nemzetközi előrejelzések is azt mutatják, hogy az atomenergetika reneszánsza következik, és ebben a folyamatban a Roszatom fontos szerepet vállal, technológiájával biztosítja a bővülés feltételeit - mondta Kirill Komarov, a Roszatom vezérigazgatójának első helyettese, nemzetközi üzletfejlesztési igazgató kedden Szocsiban, az Atomexpo záró sajtótájékoztatóján.