Energetikai korszerűsítést valósíthat meg, amivel akár nullázhatja jövőbeni energiakiadásait, miközben azonnali havi megtakarítást ér el és növelheti ingatlanvagyona értékét. Hogyan lehetséges ez?

Ilyen egyszerűen lehet 0 forintos villanyszámlája

Energetikai korszerűsítést valósíthat meg, amivel akár nullázhatja jövőbeni energiakiadásait, miközben azonnali havi megtakarítást ér el és növelheti ingatlanvagyona értékét. Hogyan lehetséges ez?

Bár az országunkban a megújuló energiaforrások még nem hódítottak tért, biztosak lehetünk benne, hogy néhány éven belül hatalmas robbanás fog bekövetkezni a megújuló energetikai beruházások terén. Miért? Ez nem választás kérdése, hiszen a fosszilis energiahordozók olyan mértékben szennyezik a környezetünket, hogy az utolsó percekben vagyunk, amikor még megfordítható a hanyatlás, biztosítva ezáltal a jövő társadalmának is a tisztább és élhetőbb földet.

Az Európai Unió ezért helyez ki komoly forrásokat, és most elsőként a lakosság számára is elérhetővé tette a 115 milliárd forintos keretösszeggel meghirdetett „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó forrás” pénzügyi terméket. Ez a pénzügyi konstrukció nem keverendő össze egy energetikai pályázattal, hiszen a termék tájékoztató egyértelműen tartalmazza a jogosultsági feltételeket, így egy szakértő számára könnyen eldönthető, hogy az érdeklődő kaphat-e forrást, vagy nem. Nincs kockázat és a keretösszeg is nagyon magasnak mondható, mely országos szinten elérhető.  Most pedig jöjjön egy kis matek.

Természetesen az ügyfél díjmentes Előzetes Megvalósítási Tervezet után biztos lehet benne, hogy a jogosultsági kritériumoknak megfelelt, hiszen ezt a Rezsinullázó pénzügyi szakemberei garanciával ellenőrzik, mielőtt a mérnöki tervezési munka elindulna.

Az Országos REZSINULLÁZÓ Program komplex energetikai és finanszírozási szolgáltatással és innovatív, saját fejlesztésű Folyamatirányító Webiroda által láttatja minden ügyféllel az energetikai beruházás pontos ügymenetét és kapcsolja össze a folyamat közben szükséges Szakértő Részleggel. Országos Ernyőszervezetként olyan műszaki – technológiai megoldást terveznek meg, ami a fejlesztendő ingatlan esetén a lehető legnagyobb megtakarítással jár, figyelembe véve az elérhető pénzügyi maximumot és az ügyfél igényeket. Sokunknak nincs ideje, sem energiája külön-külön saját maga megkeresni a támogatás igényléséhez szükséges energetikust, gépésztervezőt, pályázatírót, kivitelezőket és laikusként nem tudjuk szakértői tanácsok nélkül eldönteni, hogy melyik gyártó, melyik termékét válasszuk. Természetesen magánszemélyként sem sétálhatunk be egyik gyártó bemutató termébe sem, hogy olcsóbb árakat kapjunk.

Ezt egy kézből kaptjuk meg a REZSINULLÁZÓ Független Ernyőszervezete által. Igazából hasonló szolgáltatót nem is található a piacon, aki az MFB Pontokkal együttműködve, 25 fős saját alkalmazotti stábbal áll rendelkezésére az érdeklődő ügyfelek számára. Ráadásul a folyamat első szakasza egy forintba sem került, hiszen a jogosultsági feltételek ellenőrzése és az Előzetes Megvalósítási Tervezet is ingyenes.

Összegezve, elmondható tehát, hogy jelenleg a technológia olyan szinten áll már, hogy alkalmas a teljes energiafüggetlenség elérésére és uniós támogatás is rendelkezésre áll ahhoz, hogy elérhessük akár a teljes rezsinullázást.

Ajánlott tartalom

Döntöttek: kötelezővé válik a napelemek telepítése az épületekre

Az Európai Parlament elfogadta az uniós napenergia-szabványt, amely előírja a napelemek telepítését az épületekre az EU tagállamaiban.