Így követhetjük az autógáz árának változását

A mylpg.eu oldal egyik hasznos szolgáltatása, hogy az összes európai, LPG-t árusító országban megmutatja az autógáz árait euróban, ráadásul az előző havi adatokkal is összeveti őket, így pontosan követhetjük, hogy hol emelkedtek és hol csökkentek az árak.

A mylpg.eu oldalon megtalálhatjuk az összes európai LPG töltőállomás helyét is, valamint egy hasznos kalkulátort, melynek segítségével kiszámíthatjuk, hogy mennyit spórolhatunk azzal, hogy autógázzal vezetünk. Magyarországon, amint arról nemrég beszámoltunk, 2013 május 1-ig két lépcsőben növelik az LPG jövedéki adóját. Sokaknak azonban még így is jobban megérheti ezzel tankolni, mint hagyományos üzemanyaggal. Emellett környezetkímélőbb is, szén-dioxid kibocsátásunk például 15 százalékkal csökken, ha autógázt használunk.

Ajánlott tartalom

Gazdára találtak az első elektromos járművek a vállalati pályázaton

Megszülettek az első támogatói döntések a kormány februárban megnyitott programjában. Az eddigi nyertes pályázatok alapján 191 vállalkozás kap több mint 849 millió forint támogatást 218 új elektromos gépkocsi megvásárlásához - tájékoztatta az MTI-t szerdán az Energiaügyi Minisztérium (EM).

Egy hozzászólás

  1. tudna valaki segíteni abban, hogyan lehet a gáz árán változtatni?