Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Életmód / Így dolgozzunk otthonról

Így dolgozzunk otthonról

Az otthonról dolgozással sokmindennel spórolhatunk: a tömegközlekedésen zötyögéssel, a benzinnel, na és az utazási idővel is. De sajnos ez sokszor egyet jelent a kevesebb mozgással is. Egy FitDesk nevezetű találmány azonban segíthet ezen.

A FitDesk tulajdonképpen egy szobabicikli, ami egy gépasztal is egyben. Rendelkezik egy stabil tartóval, ahová laptopunkat helyezhetjük, így hát nem csak az ujjaink járhatnak a billentyűzeten, de lábainkkal is a pedálokba taposhatunk. A mozgásra serkentő találmány kifejezetten azoknak készült, akik zsúfolt napirendjükbe nem tudják beilleszteni a megfelelő mennyiségű mozgást, vagy esetleg olyan üzletemberek számára is ideális, akiknek a nap 24 órájában gépközelben kell lenniük. A FitDesk használható a laptop tartóval együtt és anélkül egyaránt. Hogyha csak egy kis mozgásra vágynánk, egyszerűen levehetjük a tartórészt, és így kényelmes kormány és kéztámla biztosítja a stabil tartást. A felturbózott szobabicikli több sebességbe is kapcsolható, így ideális testmozgás lehet annak is, aki kevésbé van edzésben, valamint olyanoknak is, akik valamivel kitartóbbak. A fitneszjárgány ára kb. 50 ezer forintnál kezdődik. Ha pedig esetleg már lenne az érdeklődőnek otthon saját rögzített kerékpárja, csak a géptartó kiegészítőt is megvásárolhatja a gyártótól mintegy harmadannyiért.

fitdesk

fitdesk

Ajánlott tartalom

Ezeket lépi meg az EU 2030-ig a klíma védelemében

Az Európai Bizottság csütörtökön bemutatta 2030-ig megvalósítandó új éghajlatvédelmi tervét, amely a korábbi elképzelésekben szereplő 40 százalék helyett 55 százalékkal csökkentené az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását az Európai Unióban.

Nincs hozzászólás

  1. Két évig dolgoztam otthonról. Nem volt az igazi. Sokkal szívesebben járok be dolgozni bkv-val mint otthon ülni egész nap egyedül a számítógép előtt. Az ember társas lény és ebben rejlik az ereje 🙂