Így dolgozzunk otthonról

Az otthonról dolgozással sokmindennel spórolhatunk: a tömegközlekedésen zötyögéssel, a benzinnel, na és az utazási idővel is. De sajnos ez sokszor egyet jelent a kevesebb mozgással is. Egy FitDesk nevezetű találmány azonban segíthet ezen.

A FitDesk tulajdonképpen egy szobabicikli, ami egy gépasztal is egyben. Rendelkezik egy stabil tartóval, ahová laptopunkat helyezhetjük, így hát nem csak az ujjaink járhatnak a billentyűzeten, de lábainkkal is a pedálokba taposhatunk. A mozgásra serkentő találmány kifejezetten azoknak készült, akik zsúfolt napirendjükbe nem tudják beilleszteni a megfelelő mennyiségű mozgást, vagy esetleg olyan üzletemberek számára is ideális, akiknek a nap 24 órájában gépközelben kell lenniük. A FitDesk használható a laptop tartóval együtt és anélkül egyaránt. Hogyha csak egy kis mozgásra vágynánk, egyszerűen levehetjük a tartórészt, és így kényelmes kormány és kéztámla biztosítja a stabil tartást. A felturbózott szobabicikli több sebességbe is kapcsolható, így ideális testmozgás lehet annak is, aki kevésbé van edzésben, valamint olyanoknak is, akik valamivel kitartóbbak. A fitneszjárgány ára kb. 50 ezer forintnál kezdődik. Ha pedig esetleg már lenne az érdeklődőnek otthon saját rögzített kerékpárja, csak a géptartó kiegészítőt is megvásárolhatja a gyártótól mintegy harmadannyiért.

fitdesk

fitdesk

Ajánlott tartalom

A vizek sótartalmának növekedése evolúciós változásra kényszeríti a planktonikus szervezeteket

A HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont munkatársai folyamatosan vizsgálják, hogy az emberi tevékenység, illetve az emiatt zajló klímaváltozás milyen változást okoz a környezeti feltételekben, és hogyan reagálnak erre az élőlények.

Nincs hozzászólás

  1. Két évig dolgoztam otthonról. Nem volt az igazi. Sokkal szívesebben járok be dolgozni bkv-val mint otthon ülni egész nap egyedül a számítógép előtt. Az ember társas lény és ebben rejlik az ereje 🙂