Hőségriadó a Balaton Soundon is

Az elkövetkező napokban nagy melegre számíthatunk, ezért a Heineken Balaton Sound orvosa felhívja a figyelmet, hogy minél több folyadékot fogyasszanak a látogatók, és lehetőleg hordjanak fejfedőt. A szervezők a hőségriadó időtartamára felfüggesztik az ásványvíz behozatalának mennyiségi korlátozását.

A hőségriadó végéig felfüggesztik a Sound szervezői az ásványvíz behozatalára korábban előírt mennyiségi korlátozást. Mindezeken túl a fesztivál területén vizet is osztogatnak. A szervezők a Sound területének több pontján permetkapukat üzemeltetnek és a koncertek közönségét folyamatosan locsolják, illetve a koncerteken is vizet osztanak. Az egészségügyi bázis dolgozói fokozott figyelmet fordítanak a hőség okozta problémák orvosolására és folyamatosan figyelmeztetik a közönséget a folyadékpótlás szükségességére, felkeltik a napon szunyókálókat és felhívják a figyelmet arra, hogy a kritikus időszakban, 11 és du. 3-között igyekezzenek árnyékos helyen maradni.

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.