Kezdőlap / Technológiák / Épületek / Hogyan térül meg a napelemes kiserőmű? Levezetjük részletesen!
Tudj meg többet: Napenergia

Hogyan térül meg a napelemes kiserőmű? Levezetjük részletesen!

Tudta, hogy a tapasztalatok alapján kevesebb, mint 10%, akinek sikerül felépíteniük a naperőművet és nyereséget termelni évtizedeken át?

A „Passzív Profit Napelemes Kiserőművel” Konferencia teltházas előadássorozat után az EU-Solar egy újabb nagy dobásra készül, azok számára, akik kiemelten fontosnak tartják napelemes erőmű nyereséges üzemeltetését. Segítünk Önnek, a napelemes kiserőmű üzleti tervének elkészítésében, levezetjük lépésről-lépésre és eláruljuk a nyereséges üzemeltetés titkait.

Emellett Most egy 500 000 Forint értékű ajándékkal készültünk Önnek!

Az előző teltházas előadássorozat után azzal a kéréssel fordultak hozzánk, hogy tartsunk egy olyan Konferenciát, mely csak és kizárólag a konkrét számokra épül. Azt kérték tőlünk, hogy mutassuk meg, hogy a gyakorlatban hogyan kell egy napelemes kiserőmű üzleti tervét megírni lépésről-lépésre.

Ők kérték, mi megszerveztük!

Garantáltan nem titkolunk el semmit! Sőt még egy 50 oldalas mintát is adunk, melynek segítségével kidolgozhatja napelemes kiserőművének üzleti tervét a legapróbb részletekig!

Mivel a naperőmű egy teljes egészében profitorientált befektetés, ezért, ha a legjobb hozamra törekszik, akkor a tervezést különösen komolyan kell vennie! Tudjon meg mindent számadatot elsőkézből, a napelemes kiserőmű szakértőitől, akik jártasak a naperőmű tervezés, kivitelezés és üzemeltetés minden apró részletében. Ha minden részlettel tisztában van, több millió forintot tud megspórolni és még a napelemes erőmű lehetséges buktatóit is bemutatjuk Önnek. Az előadás után olyan gyakorlati tudás birtokában lehet, amellyel pontosan tudni fogja, hogy mire számíthat az elkövetkezendő 20 évben, nem érhetik váratlan meglepetések, mivel Ön is szakértővé válik.

Lássuk a bónuszokat:

Ajándékok, több mint 500.000 Ft értékben, mert nem csak egy jegyet kap tőlünk!

Legyen az Öné egy eddig sehol sem beszerezhető komplett csomag a napelemes kiserőmű beruházásához! Tehát 500 000 Ft értékű ajándékot kap jegye mellé.

Éljen a lehetőséggel még ma! Nézze meg a 100%-ban gyakorlatra épülő „Napelemes kiserőmű a számok tükrében” Konferenciánk programját, amit IDE kattintva már meg is tehet!

Csupán egy karnyújtásnyira van Öntől napjaink legjobb befektetési alternatívájának kulcsa. Maximalizálja „passzív jövedelmét”, mi segítünk!

Nézze meg legújabb Konferenciánk előadóit és programját IDE kattintva!

(x) hirdetés

Ajánlott tartalom

Európai Napenergia Díjat kapott Kaposvár

Európai Napenergia Díjban részesült Kaposvár, az elismerést a várost képviselő Borhi Zsombor (Fidesz-KDNP) alpolgármester vette át Bécsben szombaton - tájékoztatta a városháza az MTI-t.