Heineken Balaton Sound 10 név – 10 érv

A tavalyi évet is nagy sikerrel záró Heineken Balaton Sound idén még erősebb felhozatallal és zöld törekvéseivel várja a fesztiválozókat.

2009-ben elnyerte a “Zöld Fesztivál” címet az esemény.Idén sem lehet más a cél. Íme a szervezők közleménye az idei év felhozataláról:

10 újabb nemzetközi sztárral bővült a Heineken Balaton Sound idei programja, tízzel több érv szól mától amellett, hogy időben megváltsd jegyedet vagy bérletedet, amelyhez március 31-ig kedvezményes áron juthatsz hozzá! Zamárdi szabadstrandjára érkezik többek között DAVID GUETTA, a PET SHOP BOYS, TRICKY, a 2MANY DJ’S, PAUL OAKENFOLD, JOHN DIGWEED és HERNAN CATTANEO is. A full extrás balatonparti nyaralás kínálata azonban még korántsem teljes!

A világ legnépszerűbb, mára popsztári magaslatokba emelkedett DJ-jét a Heineken Balaton Sound közönsége is megkülönböztetett figyelemmel várja. Rajongók ezrei követelték a francia sztár visszatérését. Ezúttal a fesztivál nagyszínpadán, headlinerként áll a közönség elé szombat éjjel DAVID GUETTA!
Ugyancsak a Nagyszínpad főfellépője lesz – mindjárt a nyitónapon – a mindig megújulni képes, mára klasszikussá érett PET SHOP BOYS csapata, amely élő koncertjeivel a legnagyobb elektronikus zenei fesztiválok csúcspontján tűnik fel mostanában. Szintén a Nagyszínpadra érkezik TRICKY, aki a Heineken Balaton Sound eklektikus forgatagába minden bizonnyal felejthetetlen, új színt hoz magával, és nem mindennapi szabadstrandi őrületre számíthatunk a legnagyobb elektro zenei látókörrel bíró partyguruktól, a 2MANY DJ’S-től.

Új nevekkel bővült a monumentális Aréna programja is. A tavalyi évben Madonna Sticky & Sweet turnéját kísérő PAUL OAKENFOLD a világ legnagyobb fellépőhelyein megtartott teltházas koncertek után a Heineken Balaton Sound közönségét nyűgözi majd le fergeteges partygenerátor képességeivel. De a maratoni house-partyk nagymestere, JOHN DIGWEED, a világ leghíresebb dél-amerikai lemezlovasa, az argentin DJ fenomén, HERNÁN CATTÁNEO, és a new york-i DENIS FERRER is jelen lesz a zamárdi megapartyn.

Az egyik legkedveltebb, balatonparti színpadon, a T-Mobile Teraszon találkozhatunk a német lounge-bandával, a CLUB DES BELUGAS-szal, és az elektro-ska LA KINKY BEAT-tel is.

A Heieneken Balaton Sound-ra bérlet és napijegy március 31-ig kedvezményes áron váltható, a honlapon feltüntetett helyeken. A kiemelt jegyirodákban Üdülési csekket és Sodexo utalványt is elfogadnak.

Ajánlott tartalom

Ez a világ legzöldebb fesztiválja?

2023-ban június 1. és június 3. között tartották meg a NorthSide Festivalt, amely a világ egyik legfenntarthatóbb kulturális rendezvénye.