hirdetes
Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Környezetvédelem / Haiti megsegítésére árverezik el az agyonautogrammozott Chrysler-t

Haiti megsegítésére árverezik el az agyonautogrammozott Chrysler-t

A Chrysler 300C egy speciális kiadását már mintegy 300 híresség írta alá, aki részt vett az idei Golden Globe díjátadón.

Az alacsony károsanyag kibocsátású autót február 20-án fogják elárverezni, a bevétel teljes összegét pedig az amerikai Vöröskereszt kapja, és Haiti megmentésére költik majd.

A Chrysler együttműködve a Hollywood Foreign Press-szel a Stars for a Cause jótékonysági szervezetnek adja majd át a kulcsokat. A környezetbarát járgány speciális kiadása újrahasznosított vagy fenntartható anyagból készült, amely magában foglalja újrahasznosított gumi a szőnyegeket, a bambusz belsőburkolatot, és 100 százalékban újrahasznosított fémeket.

Továbbá, a jármű üzemanyag-hatékonysági rendszerrel is ellátott, amely a hagyományos 8 hengeres megoldás helyett csak 4 hengert használ, amikor csak lehetséges és szükséges. Az aukciót a Leake Car Auction-ön tartják meg.

Ajánlott tartalom

Folyamatosan gyorsul a Tesla Model 3

Az amerikai autógyártó egyedi stratégiájának és működésének köszönhetően ugyanis a szoftverfrissítések nem csak hibákat javítanak, hanem új funkciókat is hoznak, és időnként többek között a teljesítményt és a hatótávot is megemelik.