Haiti megsegítésére árverezik el az agyonautogrammozott Chrysler-t

A Chrysler 300C egy speciális kiadását már mintegy 300 híresség írta alá, aki részt vett az idei Golden Globe díjátadón.

Az alacsony károsanyag kibocsátású autót február 20-án fogják elárverezni, a bevétel teljes összegét pedig az amerikai Vöröskereszt kapja, és Haiti megmentésére költik majd.

A Chrysler együttműködve a Hollywood Foreign Press-szel a Stars for a Cause jótékonysági szervezetnek adja majd át a kulcsokat. A környezetbarát járgány speciális kiadása újrahasznosított vagy fenntartható anyagból készült, amely magában foglalja újrahasznosított gumi a szőnyegeket, a bambusz belsőburkolatot, és 100 százalékban újrahasznosított fémeket.

Továbbá, a jármű üzemanyag-hatékonysági rendszerrel is ellátott, amely a hagyományos 8 hengeres megoldás helyett csak 4 hengert használ, amikor csak lehetséges és szükséges. Az aukciót a Leake Car Auction-ön tartják meg.

Ajánlott tartalom

Április 22. és 26. között rendezik meg a Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahetet

Idén április 22. és 26. között rendezik a Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahetet, amelynek célja a fenntarthatóság üzenetének elterjesztése iskolai keretek között - közölte az Alapértékek Nonprofit Kft. csütörtökön az MTI-vel.