Fenntartható Energiagazdálkozás II.

A megújuló és a fosszilis energiák kapcsolódása és leghatékonyabb felhasználási módjai.

Konferencia és szakmai dialógus / Miskolc – 2010. október 27.
A fenntartható energiagazdálkodás jelenünk és jövőnk stratégiai feladatait foglalja össze. A téma sokrétű és összetett, és egymásra épülő feladatok végrehajtását jelenti. Magában foglalja a fosszilis energiákat, a megújuló energiákat, a megtermelt és felhasznált energiák tárolásának és felhasználásának logisztikai rendszerét, a környezetünk védelmét, illetve a környezetgazdálkodást, valamint mindezeknek keretet biztosító jogszabályi környezetet.

A Fenntartható Energiagazdálkodás szakmai konzultációi az ősz folyamán három egyetemi városban kerülnek megrendezésre. Rendezvénysorozatunk második konferenciáját A megújuló és a fosszilis energiák kapcsolódása és leghatékonyabb felhasználási módjai címmel rendezzük meg október 27-én, Miskolcon. A szakmai nap témái között kiemelten foglalkoznak előadóink, szakértőink a fosszilis energia kérdésével, az eddigi tapasztalatokkal és a meglévő problémák lehetséges kezelésével. A programban kiemelt szerepet szánunk a korábbi rendezvényeken a szakmai szövetségek által megfogalmazott ajánlásoknak, valamint az Európai Unió által megkövetelt és a kormány által elkészítendő cselekvési programok egyeztetésének.

Használja ki az október 12-ig érvényes előregisztrációs kedvezményt!

Miskolc, Városháza tér 1. – Díszterem

www.kezunkbenajovonk.hu

Ajánlott tartalom

Súlyos környezeti pusztítást okozhatnak a tengeri hajózásra alkalmatlan orosz tartályhajók

Súlyos környezetpusztítást idézhet elő Oroszország azzal, hogy a tengeri hajózást szabályozó előírásoknak nem megfelelő olajtankereket használ a Balti-tengeren - figyelmeztetett Tobias Billström svéd külügyminiszter a The Guardian című brit napilapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.