Ezzel az új motortisztítási technológiával a te autód is tovább él

A TerraClean egyedülálló szolgáltatása, amely már meghódította Kanadát, az Egyesült Államokat és Európát is, nem véletlen örvend ekkora népszerűségnek.

Elégedett ügyfeleink pozitívan számolnak be az eredményekről, mivel a tisztítások előtti és utáni egzakt mérések és tapasztalatok is nagyon meggyőzőek. Na de annak, aki esetleg még nem ismerné a szolgáltatást, íme az 5 legfontosabb dolog, amit a TerraCleanről tudni kell:
1. Nem számít milyen üzemanyaggal működik az autód, a TerraClean szinte minden belső égésű motor számára megoldást nyújt. A TerraClean motortisztítás szinte minden járművön elvégezhető és hatásos. Nem csak benzin és diesel meghajtású autók tisztíthatóak, hanem gázüzemű és hibrid járművek is. Az LPG gázüzemű működő autók esetében az átalakítás előtt és átalakítás után keletkezett karbonlerakódások és egyéb szennyeződések is hatékonyan tisztíthatók. A TerraClean eltávolítja ezeket a lerakódásokat. Hibridek esetében pedig különösen ajánlott és szükséges a motortisztítás, mivel a Start-Stop rendszerek miatt több a hideg indítás, az újraindítás, mely több karbonlerakódáshoz vezet, mint az a hagyományos járműveknél megfigyelhető. Természetesen nem csak a személyautókat tisztíthatunk. Legyen szó kamionokról, mezőgazdasági gépekről, építőipari gépekről, kisteherautóról, buszról, motorkerékpárról vagy hajómotorokról! Mindegyik esetében a motortisztítás sikerrel és érzékelhető eredménnyel elvégezhető pl. (Fogyasztás csökkentés, Teljesítménynövelés stb.). Csak néhány kivétel van (pl. Wankel motorok).
2. A szénlerakódások befolyásolják a jármű motorjának teljesítményét. Eltávolításuk jelentősen javítja azt. A belsőégésű motorok használata során, a tökéletlen égés, az üzemanyag, és a vezetési körülmények miatt, idővel karbon és egyéb lerakódások keletkeznek az égéskamrákban, a kipufogócsonkokban, a katalizátorokban és a lambda szenzoroknál, valamint a benzinbefecskendező rendszer egyéb részein. A szennyezőanyagok negatív hatással vannak a gépjármű motorjának hatékonyságára, teljesítményére. A TerraClean eltávolítja ezen lerakódásokat, visszaállítva ezáltal gépkocsi motorjának közel optimális működését. Ennek hatására csökken az üzemanyag-fogyasztás, finomabbá és csendesebbé válik a motorműködés, és nem utolsó sorban élénkebb lesz a gázpedálreakció.
3. A TerraClean alkalmazás nem csak a fogyasztást csökkenti, hanem tökéletes problémamegelőzés céljából is. A TerraClean szolgáltatásainak igénybevétele nem csak a jármű fogyasztását csökkentik. Ezen kívül számos előnye van, többek között az, hogy segít elkerülni számos más problémát, amely a tulajdonosnak további költségeket eredményezhetnek. A TerraClean rendszeres karbantartás eltávolítja az üzemanyagrendszerben lerakódó karbont, kátrányt, lakkot és gumit, és segít a gépjármű jó állapotának megőrzésében. Karban tartja az injektáló rendszert, a befecskendezőket és segít meghosszabbítani az égéstérben, a másodlagos égéstérben résztvevő alkatrészek élettartamát, amely hosszútávon jelentős megtakarítást eredményezhet. Autójának jó állapotban tartása segít továbbá csökkenteni a működési költségeket és pozitív hatása van a jármű jövőbeni értékére, amennyiben annak eladása mellett döntenénk.
4. Az egyedi TerraClean motortisztítás eltávolítja a motorból a legtöbb lerakódást, csökkentve ezzel a károsanyag-kibocsátást, és tisztább, zöldebb vezetést eredményez. Egy környezettudatos autóvezető számára kétségtelenül fontos a károsanyag-kibocsátás minimális szintre való csökkentése. Az EU-s emissziós szabványok szigorodásával az időszakos műszaki vizsgán is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gépjármű képes legyen az előírtak betartására. Így minden jármű tulajdonosnak érdeke az, hogy megtegyen mindent annak érdekében, hogy autója emissziószintjét lecsökkentse és folyamatosan alacsonyan tartsa azt. A TerraClean egyedülálló technológiája a megelőző karbantartási szolgáltatás részeként eltávolítja a legtöbb lerakódást és megtisztítja a teljes égésteret, a kipufogó rendszerben résztvevő alkatrészekkel együttvéve, lecsökkentve ezáltal a káros széndioxid, szénhidrogén kibocsátást.
5. A TerraClean szervizközpontok instant megoldást kínálnak az EGR rendszer és a részecskeszűrő (DPF) tisztítására szétszerelés nélkül. Egy felmerülő részecskeszűrő probléma esetén némelyik szerviz hajlamos a problémás DPF alkatrész eltávolítására. Ez azonban illegális! És mivel a jármű ezáltal nem felel meg a jóváhagyási követelményeknek sem, és így nem tud sikeres időszakos műszaki vizsgát tenni, akár komoly bírság kirovását vonhatja maga után! A részecskeszűrő (DPF) helyettesítése pedig nagyon költséges megoldás. A gyári alkatrész rendkívül drága. Az utángyártott alkatrész valamivel olcsóbb, viszont a cserével együtt szintén borsós ára lehet ennek a megoldásnak, mivel több rejtett költséget is tartalmazhat a teljes procedúra. Némely esetben előfordulhat, hogy nem felel meg a gyári feltételeknek sem és ezért gyorsabban újra eltömítődik a szűrő a nem megfelelő paraméterek tekintetében.
Emiatt nagyon fontos, hogy ügyeljünk a meglévő részecskeszűrőnk egészséges és tiszta állapotára. A TerraClean diesel mély motortisztítás az időszakos karbantartási program részeként segít eltávolítani a részecskeszűrőben felgyülemlett koromrészecskéket. Abban az esetben, ha a DPF szűrő nagyon eldugult, intenzívebb tisztításra, nagyobb mennyiségű korom eltávolítására van szükség. Ez esetben a TerraClean egy külön erre a célra fejlesztett speciális eszközzel segít direkt módon a koromrészecskék nagyobb mennyiségű eltávolításában a részecskeszűrő leszerelése nélkül. Az említett speciális TerraClean eszköz előnye, hogy szintén megbontás nélkül tisztíthatjuk még az EGR rendszert, értve ez alatt az EGR szelepet, az EGR hűtőt, és EGR csőveket egyaránt.
(hirdetés)

Ajánlott tartalom

Februárban megcsappant az elektromos autók eladása

Februárban 10,1 százalékkal nőtt éves összevetésben a forgalomba helyezett új autók száma az Európai Unióban. A legnépszerűbb választás továbbra is a benzinüzemű kivitel volt, a második legnépszerűbb pedig a hibrid-benzines. Az akkumulátoros elektromos autók részesedése februárban nem változott az egy évvel korábbihoz képest, elmaradt viszont a tavalyi átlagtól.