Ezen az elektromosautó-reklámon te is nevetni fogsz

Így nézne ki egy elektromos autó, ha azt az Energizer nyuszi tervezte volna. Akár ez is lehetne annak a rövid klipnek a címe, ami a napokban ment le az Egyesült Államok legnépszerűbb humoros műsorában, az SNL-ben, és ami egy, állítólag a Mercedes által bemutatott új elektromos autót reklámoz.

A találóan Mercedes AA osztálynak nevezett autótípus azzal ígéri megreformálni a szóban forgó járműkategóriát, hogy méretes akkuk helyett közönséges AA elemekkel (egészen pontosan 9.468 darabbal) működik, amiket akár egyenként is ki lehet cserélni – de szükség esetén akár egyszerre is lehet üríteni.Az autó persze a valóságban nem létezik – de az említett koncepcióra alapuló kamuklip kétségtelenül minden idők egyik legviccesebb skitjét képezi.

forrás: pcforum.hu

Ajánlott tartalom

Megkezdődik az elektromosítás a kaposvári flottában is

Idén megkezdődik és a tervek szerint 2027-ben befejeződik a kaposvári közösségi közlekedésben szolgálatot teljesítő, sűrített földgázzal és biogázzal üzemelő autóbuszok elektromos meghajtású járművekre történő cseréje - jelentette be Szita Károly (Fidesz-KDNP) polgármester csütörtökön.