Ez a napelemes napernyő sosem fog elrepülni

Ugyan a fák árnyékánál nincs jobb árnyék, de ha homokos tengerparton strandolnánk, általában be kell érnünk a napernyőnkkel.

A homokba leszúrt nagy és nehéz ernyők viszont könnyen borulnak, ha beléjük kap a szél, na meg az egész odacipelés sem túl pihentető. Ráadásul a telefonunkat sem tudjuk tölteni vele. Hogy mit?

Bizony, a Leaf for life újításával még a napenergia hasznosítása is megvalósulhat végre, ami egyébként egy hatalmas homlokra csapós ötlet. Mert ahol kinyitott napernyő van, ott napsütés is, ami pedig energia, miért ne használnánk ki? A könnyű, kicsire összehajtható, teleszkópos lábakon álló, mindenhogy állítható napernyő önmagában is nagyon klassz, ráadásul nagyon szép színekben kínálják őket. Az egész napernyő felállítása csak egy mozdulat, a 16 W-os napelem panelhez pedig egy USB csatlakozón keresztül egyszerűen csatlakoztathatjuk az eszközeinket. Sajnos az ára elég napelem nélkül is elég borsos, pedig nem csak strandon, de kiránduláson, vagy akár a kertben is jól jöhet egy ilyen, írta a gardenista.hu.

Ajánlott tartalom

Mutatjuk hogyan válhatnak olcsóbbá a napelem telepítések

Kerítésre szerelt napelemekkel válhatnak olcsóbbá a napelem telepítések.