Energiatermelés a természet erejével

Amikor a modern technológia és a természet csodálatos ereje ötvöződik, akkor született meg az új Volt Pot. A mikrobák segítségével, otthon, kényelmesen feltölthetjük akár a telefonunkat is.

Részben dohányzóasztal, részben pedig egy ültetvény. Igen, ez a félelmetes újdonság a Volt Pot, a “piszkos energiát” használja a különböző kisebb elektronikai kütyük feltöltésére! A friss zöld ültetvény rendelkezik egy beépített mikrobás üzemanyagcellával, amely képes elegendő energiát termelni, hogy kisebb elektronikai kütyüket feltöltsön.
Ezek a mikrobikus üzemanyagcellák képesek kihasználni az anyagcsere energiáját (metabolikus energia), és ezek a mikrobák a talajban vannak jelen. Így képesek közvetlenül energiát feldolgozni, majd azt folyamatosan közvetíteni. A jelenlegi töltés 1 watt/ talajköbméter. Aki egyszer meglátja ezt a modern bútort,  egyből bele fog szeretni.
Mintha valamilyen násznak lennénk tanúi, amikor a technológia és az esztétika találkozik egymással. A modern technológia és a környezetvédelem teremtődik meg ebben az új bútorban.

Volt Pot

Ajánlott tartalom

Az otthonfelújítási program a családi házak energiahatékonyságának javítását szolgálja

A kormány demográfiai célja világos: segíteni kell, hogy minden vágyott gyermek megszülethessen, ennek érdekében meg kell védeni a családokat, a lakhatás és az energiaellátás biztonságát. A 108 milliárd forint keretösszegű otthonfelújítási program a családi házak energiahatékonyságának javítását szolgálja - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteki közös közleményében.