Elemes autó kontra család

Kyu-Hyun Lee és Sol Lee designerek megoldani kívánták az elektromos járművek töltése körül kialakult zűrzavart, így megtervezték a MET-et.

Ez az autó egy cserélhető hátsó kerékkel rendelkezik, mely segít megtartani annak energiaforrásait.  Az elem- a hátsó kerékkel együtt- az otthon kényelmében teljesen feltöltöttre, vadonatújra cserélhető. Vajon Kyu-Hyun Lee és Sol Lee hogyan dolgozták ki a „minijármű” részleteit; az elem vajon az eredeti ár részét képezi, vagy külön kell érte fizetni? Mindenki szeretné tudni ezeket a technikai részleteket, mielőtt az elképzelés követőjévé válna. Habár egy kisméretű autó cserélhető elemekkel nyerő ötletnek tűnik, ugyanakkor eredményesnek kell lennie az ár és a technika szempontjából, hogy hatást gyakoroljon a piacra. A MET egy vagy két személy számára készült. Designerei egyértelműen letisztázták, hogy járművüket milyen státuszú személyeknek gyártják. Ez a kedves kis autó a gyerek nélküli családoknak ajánlott. Mindenki a populáció csökkenése miatt aggódik, egy olyan autó piacra dobása, mely a gyermektelen jövőt támogatja, egy kicsit rossz előjel lehet.

MET

Ajánlott tartalom

A hibrid autók eladása továbbra is emelkedést mutat

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma márciusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön fölkerült adatok szerint.