Elektromos biciklin a család

A Panasonic legújabb elektromos biciklije nagy meglepetés lehet a többgyermekes családoknak, hiszen két gyereküléssel szerelték fel.

A Gyutto elnevezésű elektromos kerékpár elejére és hátuljára is lehetőség van gyerekülést szerelni, vagy épp levenni azokat. Ha csak egy kisgyerek utazik a biciklin, a feleslegessé vált ülés lecserélhető egy praktikus kosárra. A Gyutto kétféle modellben is gyártásra kerül. Az egyik kerekei ugyanakkorák, a másik modellnél azonban különböző méretűek. A kerékpár átlagsúlya 32 kg, a lítium-ion akkumulátor pedig teljesen feltöltve, a jármű súlyától, és beállításaitól függően körülbelül 40 km-t bír ki. A Panasonic Gyutto, két gyereküléses elektromos kerékpár terjesztése a hónap végén, Japánban kezdődik. Ára az előrejelzések szerint úgy 280.000 forintnak felel meg.

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.