Elektromos autóüzlet a plázában

A Tesla Motors megnyitotta első kanadai üzletét (bár szakszervízeik Vancouverben, Montrealban és Torontóban eddig is elérhetőek voltak).

A Yorkdale plázában található bolt első látásra inkább ruhaszalonra hasonlít, itt azonban csak a Tesla termékeit árulják. A kiállító teremben a gyártó csúcskategóriás limuzinját, a Model S-t csodálhatjuk meg közelebbről, ráadásul bele is ülhetünk az első elektromos járműbe, melyet a legrangosabb magazinok az év autójának választottak. A boltban ráadásul egy érintőképernyős számítógépen megtervezhetjük saját Model S-ünket, melyet aztán falra vetítve 3d-ben is megcsodálhatunk. A cég társalapítója, Elon Musk szerint a Tesla termékeit nem érdemes hagyományos autókereskedőknek árusítani. Az eladók érdeke az, hogy minél több benzinnel hajtott kocsit adjanak el, melyek a forgalmuk nagy részét képezik, így egy elektromos autó ajánlása nem áll érdekében a viszonteladóknak. A gyártó ezért választotta ezt a szokatlan megoldást, melyben csak saját termékeiket bemutató üzleteket nyitnak.

YORKDALE SHOPPING CENTRE

Ajánlott tartalom

A GTKB Ganz fejleszti buszgyártási képességét

A GTKB Ganz Transelektro Közlekedési Berendezéseket Gyártó Kft. fejleszti buszgyártási képességét, egyebek közt új innovatív vezérlőrendszert hoz létre a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (Ginop) Plusz forrás felhasználásával - közölte a társaság az MTI-vel.