Kezdőlap / Egyre forrósodik a levegő Amerikában

Egyre forrósodik a levegő Amerikában

Úgy fest nem elég, hogy mostanában a csapból is ez a téma folyik, sok amerikai nem hisz abban, hogy a felmelegedés egy kritikus probléma, néhány tényt pedig megkísérelnek letagadni is.

A hőmérséklet még mindig aggasztó mértékben emelkedik, a felmelegedés folytatódik. Ez a probléma a puszta tényekkel – nem számít, mennyire hangosan kiabálsz, az adatok attól még adatok. És a legfrissebb tanulmány új adatai azt mutatják, hogy az államokban több magas rekordhőmérséklettel kell manapság szembesülni, mint valaha.
Amíg valójában ez egy nagy hír, nem okoz túl nagy meglepetést. Az eredményeket grafikonon ábrázolták:

A kutatás megállapítja, hogy a mintáknak megfelelően, a 21. század végén a hőmérséklet átlagosan 3 fokkal emelkedett, viszont láthatunk néhány rekord mélypontot is – ez a tanulmány egyik kulcsfontosságú üzenete . Egy hideg nyári nap Minnesotában pedig nem feltétlenül a jégkorszak közeledtét jelzi.
A tanulmány megállapításai bekerülnek a Geofizikai Kutató Levelekbe, és a Weather Channel a non-profit Climate Channelel kötött partnerségnek köszönhetően jött létre.

Ajánlott tartalom

Tanulmány állítja, hogy gyenge a Tesla minősége

Harminckét autómárka közül az utolsó, azaz leggyengébb helyet ítélték meg a Teslának a J.D. Powers tanulmányában, amelyben a különböző gyártók termékeinek minőségét vizsgálták.

Nincs hozzászólás

  1. érdekes kérdés ez ,mert épp az usa az aki nem veti magát alá a fontosabb szabályozásoknak…