Egy rendkívül mutatós elektromos kerékpár 1 millió forintért

Az eTricks PitLane egy igazi kétkerekű elektromos ördög, melynek ugyan borsosnak mondható az ára, de talán minden centet megér az élvezet.

Már első ránézésre is azt mondhatjuk, hogy ez egy megmunkált, igazán modern és nagyszerűen kinéző elektromos kerékpár. A 41 kilogrammot nyomó eTricks PitLane hajtásáról egy 2500 Wattos motor gondoskodik. A teljes feltöltéshez összesen 4 órára van szükségünk, ami ezen a területen igen barátinak mondható. A kétkerekű kerékpár maximális sebessége 45 km/óra. A kompakt közlekedési eszközt úgy tervezték, hogy az tökéletesen megállja a helyét a terepen is. Erről gondoskodik többek között a nagy, 20 colos kerék és a teleszkóp. A gyártó mindenre gondolt, így egy halk és valóban hatékony, valamint kényelmes kerékpárt kapunk. A 30-40 kilométer hatótávolságú eTricks PitLane ára azonban már nem mondható barátinak, hiszen ezért a típusért kicsivel több mint 1 millió forintot kell letennünk az asztalra, írja a tisztajovo.hu.

-

Ajánlott tartalom

Februárban csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint egy évvel ezelőtt

A februári jó időjárás miatt csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.