Don Cheadle újrahasznosított golflabdákkal játszik

A környezetvédő színész, Don Cheadle (Hotel Rwanda, Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen) a Dixon Earth újrahasznosított golflabdáinak szerelmese. A közelmúltban a vállalat és a színész megállapodtak abban, hogy a sztár lesz a cég egyik arca.

Cheadle legutóbb a hírességeknek megrendezett Pebble Beach National Pro-Am golfversenyen használta a környezetbarát labdákat.

„Szeretem a golfot, és szeretnék minden tőlem telhetőt megtenni azért, hogy környezettudatosságra oktassam a golfozókat.” – közölte Cheadle egy sajtóközleményben. –„Egy ideje már játszom a Dixon Earth labdáival, és szeretem azt a tényt, hogy nem csak környezettudatos, de nagy teljesítményű is a labda. Üdítő, egy olyan céget támogatni, amely egyesíti két szerelmemet, a golfot és a környezetvédelmet.”

A Dixon Golf Earth labdái 100 százalékban újrahasznosított anyagokból készült. A golflabda újrahasznosító programjuk első a maga nemében. Minden fogyasztó akár hitelre is megveheti a labdákat, miközben védi a környezetet.
Bővebben a cég weboldalán: http://www.dixongolf.com/

Ajánlott tartalom

Áder János szerint is nagyon fontos az elektronikai hulladékok újrahasznosítása

Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára hívta fel a figyelmet Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Siófokon. Egyúttal bejelentette a használt elemek és mobiltelefonok begyűjtésére indított iskolai versenyt.