Körülbelül száz, bontatlan csomagolású, BKV feliratú ingeket találtak Pest megyében egy kistarcsai szemétlerakóban csütörtökön - közölte az ingeket megtaláló férfi felesége az MTI-vel.

Csomagolt BKV-s ingeket találtak egy kistarcsai szeméttelepen

Körülbelül száz, bontatlan csomagolású, BKV feliratú ingeket találtak Pest megyében egy kistarcsai szemétlerakóban csütörtökön – közölte az ingeket megtaláló férfi felesége az MTI-vel.

A BKV kommunikációs igazgatója azt közölte: a közlekedési társaság nem dobott ki egyetlen darab inget sem.
A fehér, rövid ujjú ingek zsebén BKV-s jelzés látható – mondta el a nő.
Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója közölte: nem tudják, hogyan kerülhettek az ingek a szeméttelepre és kinek a birtokában voltak. A hírekben szóba került formaruha már közel két éve nincs használatban a társaságuknál – tette hozzá.

A társaságnál korábbról megmaradt, még készleten lévő hasonló ruhadarabokat szigorú elszámolás szerint, tételesen leltározva, őrzött telephelyen tárolják, melyről a mai napon a hírek hallatán “készletszámbavételt tartottak” és egyetlen darab sem hiányzik – mondta Székelyné Pásztor Erzsébet.
Közölte azt is: egy BKV-s kollegája kiment a szeméttelepre, de egyetlen egy ilyen inget sem látott.

Ajánlott tartalom

Április 22. és 26. között rendezik meg a Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahetet

Idén április 22. és 26. között rendezik a Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahetet, amelynek célja a fenntarthatóság üzenetének elterjesztése iskolai keretek között - közölte az Alapértékek Nonprofit Kft. csütörtökön az MTI-vel.